(ONT)SPANNEND! Top 10

 • John le Carré boeken
  John le Carré - Een erfenis van spionnen

  Met Een Erfenis van Spionnen grijpt meesterverteller John le Carré terug op zijn meest geliefde personage George Smiley en zijn bestsellers Spion aan de Muur en Edelman, Bedelman, Schutter, Spion. In een verhaal dat zindert van de spanning, de humor en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 1
  23,99
 • Herman Koch boeken
  Herman Koch - De greppel

  dwarsligger 437 ‘De greppel’ is de nieuwe Herman Koch, auteur van het Boekenweekgeschenk 2017. Robert Walter, geliefd burgemeester van Amsterdam, vermoedt dat zijn vrouw vreemdgaat met een van zijn wethouders. En nog wel met die oerdegelijke wethouder die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 2
  13,99
 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - De officier

  VN-Thriller van het jaar 2014 DWDD Boek van de Maand Walter Scott Prize for historical fiction 2014 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 3
  12,50
 • Guido den Aantrekker boeken
  Guido den Aantrekker - De kinderhater

  Journalist Tycho Ittervoort begeeft zich als nieuwsjager voor een schandaalblad in het opportunistische showbizz- en societycircuit. Hij leeft voor zijn vak - zijn enige doel is een spraakmakende scoop. Een privéleven kent hij niet: inwisselbare minnaressen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 4
  19,99
 • Ravelli boeken
  Ravelli - Verzamelaar van verboden liefdes

  Vijftien jaar geleden ontving Rik Felderhof naar eigen zeggen een bijzondere erfenis; een dagboek met daarin de schaamteloze geschiedenis van een onverbeterlijke romanticus, kluizenaar, verzetsheld en minnaar van velen, de biseksuele monnik Peter Linders. Rik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 5
  17,95
 • Michel de Montaigne boeken
  Michel de Montaigne - De essays

  De Nederlandse vertaling door Hans van Pinxteren van alle essays van Michel de Montaigne is van de hoogste kwaliteit en leest erg makkelijk. Dit boek hoort op het nachtkastje. Je leest gewoon af en toe een essay als je zin hebt. Sommige zijn slechts enkele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 6
  49,99