BEST SELLER!

 • Joost Zwagerman boeken
  E-book
  Joost Zwagerman - Americana

  Amerika heeft iets magisch. De open weg, de neonlichten, de muziek, de boeken. Ik kan wel uren door gaan met een lofzang over Amerika. En dat is precies wat Joost Zwagerman doet in zijn magnus opus Americana. Zwagerman maakte een keuze uit de honderden… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Jean-Noel Liaut boeken
  17,90
 • Thierry Baudet boeken
  Thierry Baudet - Oikofobie

  Oikofobie…. Wat is dat nu weer? Fobie geeft aan dat het om een angst gaat. Oikofobie is het tegenovergestelde van xenofobie. Niet de angst voor het vreemde, maar voor het eigene. Een afkeer van geborgenheid; het willen stukmaken van het thuis. Zo, nu heeft u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Charlotte Dematons boeken
  Charlotte Dematons - Nederland

  Heel Nederland Van de Euromast tot de Afsluitdijk, van Koninginnedag tot carnaval en van de watersnoodramp van 1953 tot oud en nieuw in Almere. Dit boek neemt je door middel van plaatjes mee door heel Nederland. Charlotte DematonsCharlotte Dematons is geboren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Agave Kruijssen, Martine Letterie, Janny van der Molen boeken
  Agave Kruijssen, Martine Letterie, Janny van der Molen - Over vroeger en nu

  Als ze op de trap zijn, klinkt er ineens donderend geraas: een heel ander geluid dan de storm daarvoor. 'Snel!' roept Jan. Waar hij bang voor was, gebeurt nu. Metershoge golven spoelen over de dijk het land in. Er klinkt glasgerinkel en het kraken van hout.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • De Bosatlas van de geschiedenis van Nederland

  De Bosatlas van de geschiedenis van Nederland De Bosatlas kent iedereen. In elk huis zal wel een exemplaar van de Bosatlas te vinden zijn! Noordhoff uit Groningen is al sinds 1877 uitgever van de overbekende Bosatlas - 53 edities zijn tot op heden van dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  119,95
 • Leonard Ornstein boeken
  E-book
  Leonard Ornstein - De jonge Fortuijn

  De journalist Leonard Ornstein is al jaren bezig aan het schrijven van een dik boek over het leven van Pim Fortuyn. Dat boek is nog lang niet af. Het is de bedoeling dat dit boek een proefschrift wordt waarna Leonard zich doctor mag noemen. Het boek ‘De… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ap Dijksterhuis boeken
  E-book
  Ap Dijksterhuis - Het slimme onbewuste

  Waarom helpt nadenken vaak niet bij het nemen van beslissingen? Waarom vinden we een liedje dat al weken op nummer 1 staat in de hitlijsten leuker dan een liedje dat we voor het eerst horen? En hadden Mozart en Einstein een beter functionerend bewustzijn dan… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Dan Brown boeken
  E-book
  Dan Brown - Inferno

  Inferno, de vierde Robert Langdon-thriller, speelt zich af in Italië. Het boek is bijzonder goed besproken door alle zeurpieten die de eerdere boeken van Dan Brown minder de moeite waard vonden. Maar dit keer is de kritiek enorm enthousiast. Hoofdpersoon is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Frits Conijn, Simon Maziku boeken
  E-book
  Frits Conijn, Simon Maziku - Doodloper - de val van olympisch marathonkampioen Samuel Wanjiru

  Dit spannende en ontroerende boek beschrijft het leven en de hardloop-loopbaan van olympisch marathonkampioen Samuel Wanjiru uit Kenia. Het is geschreven door een journalist van het Financieele Dagblad, Frits Conijn, in samenwerking met Simon Maziku. Simon… (E-book)

  Lees meer...
    9,99