Dirk Zeelenberg - Niet bepaald een succesverhaal

Over lef, missers en schaamteloos genieten


Weinig mensen kennen mijn hele verhaal. Ik heb het opgeschreven in dit boek. Een open boek, ik laat niets weg. Zonder mezelf te sparen, vertel ik mijn worstelingen, obstakels en missers. Over afwijzingen, teleurstellingen, financiële drama's en presteren in de meedogenloze entertainmentwereld. Pijnlijk en kwetsbaar? Jazeker. Maar misschien ook wel herkenbaar. En ondanks alles blijf ik niet alleen overeind, maar geniet ik. En nooit met mate.

Hoe Dirk Zeelenberg zich uit diepe dalen omhoogtrok, vertelt hij in Niet bepaald een succesverhaal. Met persoonlijke ontboezemingen spoort hij lezers op optimistische wijze en met humor aan, hun intuïtie en verlangens te volgen. En laat hij zien dat het ware geluk te vinden is in het onvoorwaardelijk genieten van alles wat het leven écht waardevol maakt.

'Hij worstelde en kwam boven. Hoera!' Barry Hay, zanger Golden Earring

'Schaamteloos genieten kan je wel aan Dirk overlaten.' Ron Blaauw, chef

'Een mooi boek van een mooi mens.' Ruud Hendriks, ondernemer

'De afslagen die Dirk tot nu toe heeft genomen, hebben allemaal een bijzondere reden of liggen ten grondslag aan een uniek idee! Hij is volkomen onbestrijdbaar in zijn optimisme.' Pierre Bokma, acteurShare to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Dirk Zeelenberg boeken - Niet bepaald een succesverhaal

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789082559118
PAGINA’S 295
VERSCHENEN 07-11-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER uitgeverij OMDEHAVERKLAP
LEVERING direct te downloaden

  9,99
Bestel

Andere boeken van Dirk Zeelenberg

  • Dirk Zeelenberg - Niet bepaald een succesverhaal
    Dirk Zeelenberg - Niet bepaald een succesverhaal

    Weinig mensen kennen mijn hele verhaal. Ik heb het opgeschreven in dit boek. Een open boek, ik laat niets weg. Zonder mezelf te sparen, vertel ik mijn worstelingen, obstakels en missers. Over afwijzingen, teleurstellingen, financiële drama's en presteren in de meedogenloze…

    Lees meer...
    14,99