Jacob-Jan Boerma, Sacha de Boer - Back to basics

Vervolg op succesvol Down to earth

 

In Back to basics, het vervolg op het succesvolle kookboek Down to earth, spelen de ‘gewone’ superfoods zoals groente, noten, vette vis, bessen, kruiden & specerijen, granen en chocolade de hoofdrol. Jacob-Jan Boerma, de beste chef van Nederland, gaat op zoek naar ingrediënten die een positieve invloed hebben op de gezondheid. Geen exotische superfoods uit verre landen, maar makkelijk verkrijgbare, bekende producten, zoveel mogelijk uit de buurt. Hij ontwikkelt heerlijke en eenvoudige recepten met deze ingrediënten, en zorgt zo voor een zeer gevarieerd aanbod aan supergezond, maar vooral superlekker eten! Voor elke dag, voor elk eetmoment. Sacha de Boer brengt deze zoektocht in beeld. Naast de prachtig opgemaakte borden fotografeert ze het plezier van samen tafelen met vrienden, gezellige lunches, borrels en nog veel meer!

 

Sacha de Boer is bekend van het NOS journaal. Ze fotografeert sinds haar zevende. Ze is aangesloten bij Beeldagent, een exclusief fotobureau van een aantal gerenommeerde fotografen. Chefkok Jacob-Jan Boerma opende in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. November 2013  ontving hij een derde Michelinster. Zijn keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.

 

 



Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Jacob-Jan Boerma, Sacha de Boer boeken - Back to basics
ISBN 9789000343195
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 21-10-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Van Dishoeck

UITVERKOCHT

Dit boek is uitverkocht. Vul uw e-mail adres in om bericht te krijgen zodra het boek leverbaar is.

E-mail adres:


25,75

De genoemde prijs is een indicatie.