Moet je Lezen!

 • Sander Pardon boeken
  Sander Pardon - Hier ben IK

  Hier ben IK kadert een tijdsbeeld van de medemens die meer kan terugkijken dan vooruit. Geboren in of vóór 1937 draagt de oudere mens een schat aan ervaring mee. En juist die hectische revolutionaire twintigste eeuw maakt deze "leeftijd" zo bijzonder.De 50… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Derk Jan Eppink boeken
  14,95
 • Theo Terdu boeken
  Theo Terdu - Ik overwin

  Een open en eerlijk boek, waarbij nogmaals wordt bevestigd dat positiviteit en zelfkracht 'The Key' zijn tot je eigen geluk, vrijheid en succes. April Darby - Zangeres & Musicalactrice Een aangrijpend en inspirerend boek, waarin helder wordt uitgelegd hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jolande Withuis boeken
  Jolande Withuis - Juliana

  Juliana (1909-2004) was een door velen geliefde vorstin; niettemin weten we weinig van haar persoonlijk leven. Na een afgeschermde jeugd in de benauwenis van het hof en na haar opbloei tijdens haar verblijf in Canada gedurende de Tweede Wereldoorlog, waarbij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Willem Post boeken
  Willem Post - De spiegel van Amerika

  De nieuwe president temidden van boze burgers Het wonder van de Verenigde Staten is dat het één land is. Een kleurrijk mozaïek van burgers afkomstig immers uit de hele wereld. In de twintigste eeuw leek de Amerikaanse Droom steeds meer in vervulling te gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bas Heijne boeken
  Bas Heijne - Onbehagen

  Bas Heijne (schrijver, essayist, columnist voor NRC Handelsblad en voormalig presentator van Zomergasten) legt in 'Onbehagen' onze beschaving op de sofa en werpt, met Sigmund Freud in het achterhoofd, een ontluisterend nieuw licht op de huishouding van onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Stefan Vermeulen boeken
  Stefan Vermeulen - Heineken na Freddy

  Als Freddy Heineken in 1989 met pensioen gaat, staat zijn wereldberoemde bierbedrijf op een keerpunt. Een logische opvolger is er niet: Freddy heeft één dochter, Charlene, die nog nooit enige interesse heeft getoond in de brouwerij van haar familie. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maarten Spanjer boeken
  Maarten Spanjer - SPANJER*SPANJER IN STUKKEN

  Maarten Spanjer, schrijver, acteur en presentator, debuteerde in 1986 met zijn bundel Eigen schuld en is daarna nooit meer gestopt met schrijven. Zijn talent om dagelijkse situaties in een verhaal te gieten levert keer op keer een hilarisch en ontroerend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bernard Bot boeken
  Bernard Bot - Achteraf bezien

  Het fascinerende relaas van een bevlogen diplomaat en politicus van internationale statuur Hoewel Nederland het multilateralisme vaak als een geloofsbelijdenis uitdraagt, is er een toenemende druk vanuit politiek en media op het buitenlands beleid waardoor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Dale Carnegie boeken
  Dale Carnegie - Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt

  Dit is de Nederlandse vertaling van het enige boek dat je hoeft te lezen over hoe je in je persoonlijke en zakelijke leven succesvol kunt zijn. “How to Win Friends and Influence People” verscheen voor het eerst in 1936. Het boek is nog steeds een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95