Smullen Maar!

 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Jamie kookt Italië

  Proef Jamie's passie voor de Italiaanse keuken: koop nu het nieuwste boek van Jamie Oliver en ontvang daarbij een kortingsvoucher van €10,- voor een van zijn Italiaanse restaurants in Nederland. Jamie Oliver keert met Jamie kookt Italië terug naar zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Onno Kokmeijer, Arjan Speelman, Jurriaan Geldermans boeken
  Onno Kokmeijer, Arjan Speelman, Jurriaan Geldermans - Ciel Bleu

  Dineren in Ciel Bleu is een onvergetelijke, bijna fabelachtige ervaring. Het gehele team van Ciel Bleu is dan ook vastbesloten om de gasten op een stukje hemel te trakteren. Het restaurant, op de 23ste verdieping van het prachtige Okura Hotel met een al even… (Harde kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Joris Bijdendijk boeken
  Joris Bijdendijk - Bijdendijk

  Joris Bijdendijk (1984) is een van de meest veelbelovende chefs van Nederland. Hij behaalde inmiddels twee keer een Michelinster en werd in 2017 meesterkok. In dit prachtige kookboek zet hij zijn missie uiteen: een keuken ontwikkelen voor de Lage Landen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Dali Les Diners de Gala

  A reprint of Dali's surrealist cookbook, featuring all 136 recipes over 12 chapters (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,95
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Jamie Oliver - 5 ingredienten

  Snel, simpel, superlekker - dé opvolger van Jamie in 15 minuten In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Sergio Herman boeken
  Sergio Herman - Just cook it

  Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Le garage

  25 jaar Culinair TheaterWie at er niet, alle grote artiesten der aarde aten in le Garage: Sting, Mick Jagger, Cecilia Bartoli, Liza Minelli, Lang Lang, Dame Edna, en talloze captains of industry gaven in Le Garage acte de présence. Beroemd is De Herenclub met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Jamie's comfort food

  Geen decembermaand zonder nieuw kookboek van knuffelkok Jamie! Na ‘Jamie in 15 minuten’ en ‘Jamie in 30 minuten’ komt de wereldberoemde Britse chef-kok Jamie Oliver nu met het kookboek Jamie's comfort food. Comfort food? Wat is dat? Het antwoord: dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Bespaar met Jamie

  Bespaar met Jamie - Jamie OliverHet koken van lekkere, voedzame maaltijden die niet duur zijn, dat willen we toch allemaal in deze tijden van financiële onzekerheid? In het nieuwe kookboek van Jamie Oliver, Bespaar met Jamie, helpt de fameuze Engelse topkok… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Tonny Berentsen, Sierk Buwalda, Dietmar Baars, Marcel Wurster, Arne Dijkstra, Vincent van Keulen boeken
  Tonny Berentsen, Sierk Buwalda, Dietmar Baars, Marcel Wurster, Arne Dijkstra, Vincent van Keulen - Elementen

  Na het grote succes van zijn eerste boek heeft Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel een prachtig tweede kookboek uitgebracht: Elementen. Het beroemde restaurant is gevestigd in een monumentale boerderij in het Gelderse Heelsum als onderdeel van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50