Smullen Maar! Top10

 • Onno Kokmeijer, Arjan Speelman, Jurriaan Geldermans boeken
  Onno Kokmeijer, Arjan Speelman, Jurriaan Geldermans - Ciel Bleu. Guestronomy - NL editie

  Dineren in Ciel Bleu is een onvergetelijke, bijna fabelachtige ervaring. Het gehele team van Ciel Bleu is dan ook vastbesloten om de gasten op een stukje hemel te trakteren. Het restaurant, op de 23ste verdieping van het prachtige Okura Hotel met een al even… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 1
  75,00
 • Schmidt Originals Zeevis kookboek

  Schmidt Zeevis is al 100 jaar toonaangevend op het gebied van zeevis, de bereiding daarvan en vooral van het (culinair) genieten in Nederland en ver daarbuiten. En in al die jaren hebben wij de meest pure, bijzondere maar ook vaak 'simpele' gerechten verzameld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 2
  29,95
 • Sarena Solari boeken
  Sarena Solari - Het Italiaanse bakboek van Sarena Solari

  Het Italiaanse bakboek van Sarena Solari is het boek van de winnares van Heel Holland Bakt 2015. In dit bakboek deelt Sarena haar familiefavorieten, Italiaanse klassiekers en natuurlijk de spektakelstukken uit het tv-programma Heel Holland Bakt. Van baci di… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 3
  24,99
 • Rudolph van Veen boeken
  Rudolph van Veen - Rudolph's Christmas

  Van Rudolph van Veen mag het hele jaar wel Kerstmis zijn; vandaar dat hij al zijn kerstrecepten heeft verzameld in hét ultieme kerst-inspiratieboek voor zowel kook- als bakliefhebbers: Rudolph's Christmas!In Rudolph's Christmas vind je recepten voor alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 4
  29,99
 • Le Garage

  25 jaar Culinair TheaterWie at er niet, alle grote artiesten der aarde aten in le Garage: Sting, Mick Jagger, Cecilia Bartoli, Liza Minelli, Lang Lang, Dame Edna, en talloze captains of industry gaven in Le Garage acte de présence. Beroemd is De Herenclub met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 5
  49,95
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Jamie's comfort food

  Geen decembermaand zonder nieuw kookboek van knuffelkok Jamie! Na ‘Jamie in 15 minuten’ en ‘Jamie in 30 minuten’ komt de wereldberoemde Britse chef-kok Jamie Oliver nu met het kookboek Jamie's comfort food. Comfort food? Wat is dat? Het antwoord: dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 6
  29,99
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Bespaar met Jamie

  Bespaar met Jamie - Jamie OliverHet koken van lekkere, voedzame maaltijden die niet duur zijn, dat willen we toch allemaal in deze tijden van financiële onzekerheid? In het nieuwe kookboek van Jamie Oliver, Bespaar met Jamie, helpt de fameuze Engelse topkok… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 7
  29,99
 • Tonny Berentsen, Sierk Buwalda, Dietmar Baars, Marcel Wurster, Arne Dijkstra, Vincent van Keulen boeken
  Tonny Berentsen, Sierk Buwalda, Dietmar Baars, Marcel Wurster, Arne Dijkstra, Vincent van Keulen - Elementen

  Na het grote succes van zijn eerste boek heeft Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel een prachtig tweede kookboek uitgebracht: Elementen. Het beroemde restaurant is gevestigd in een monumentale boerderij in het Gelderse Heelsum als onderdeel van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 8
  27,50
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

  Met minimale tijdsinspanning maximale smaak! Dit zal voor velen als muziek in de oren klinken. Nu hoeft u tijdens de feestdagen niet wéér de hele avond in de keuken te staan, terwijl het bezoek gezellig met elkaar zit. Dat is vanaf nu verleden tijd! Uw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 9
  29,99
 • A. Oshima, P. Faas, K. Cwiertka boeken
  A. Oshima, P. Faas, K. Cwiertka - Okura, Yamazato

  Het Hotel Okura is een van de tophotels in Amsterdam. Op culinair gebied staat het absoluut nummer een, want er zijn in dit hotel maar liefst twee restaurants gevestigd die gelauwerd zijn door Michelin. Een daarvan is een Japans restaurant dat al vele jaren in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 10
  49,90