SUPER BOEIEND!

 • Chris Westra boeken
  Chris Westra - Offshore wind

  Het rijk geïllustreerde boek "Offshore Wind" is gemaakt met passie voor windenergie. Het boek geeft een goed beeld van de ontwikkeling en bouw van windturbineparken op zee. Vele aspecten die spelen bij offshore wind worden getoond en besproken zoals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • De Bosatlas van het Cultureel erfgoed

  Een ideaal boek om cadeau te geven! De Bosatlas van het Cultureel Erfgoed is net nieuw. En als je het boek nu bestelt, kost het geen €119,95 maar € 99,95. Dus een korting van 2 tientjes. Wat krijg je daarvoor in huis? Een boek dat laat zien wat Nederland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  119,95
 • Bill Bryson boeken
  Bill Bryson - Een huis vol

  Bill Bryson is de Amerikaanse versie van Geert Mak. Eigenlijk is het andersom, want het werk van Bryson is veel bekender. Op een speelse en grappig manier legt hij wetenschappelijk problemen uit, beschrijft hij de wereldgeschiedenis en vertelt hij over zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • De Bosatlas Nederland van boven

  Echt een prachtig cadeau en bovendien boordevol informatie. Misschien ken je deze bijzondere Bosatlas al, hij hoort bij de VPRO tv-serie. Er zijn all bijna 30.000 exemplaren van deze speciale editie verkocht! •Alles over Nederland: van klimaatverandering tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Michiel Stroink boeken
  Michiel Stroink - Tilt

  Michiel Stroink - Tilt Een nieuw boek van Michiel Stroink! Dat is goed nieuws, want Michiel is een van de grote jonge talenten in de Nederlandse boekenwereld. Zijn eerste boek ‘Of ik gek ben’ was een succes en smaakte naar meer. En dit boek ‘Tilt’… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bill O'Reilly, Martin Dugard boeken
  Bill O'Reilly, Martin Dugard - Killing Kennedy

  John Fitzgerald Kennedy werd in 20 januari 1961 geïnaugureerd als jongste president van de Verenigde Staten ooit. Zijn presidentschap was kort en roerig en eindigde tragisch. Een kleine drie jaar na zijn inaugurele rede kwam de president in de staat Texas om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Samira Bouchibti boeken
  Samira Bouchibti - De islam, de moslims en ik

  'De islam, de moslims en ik' is een openhartig boek, waarin Samira Bouchibti op fascinerende en intieme wijze vertelt over haar jeugd als Marokkaanse immigrant in Nederland en over het leven van haar ouders hier en in Marokko. In het verlengde van deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Alexander Waugh boeken
  Alexander Waugh - De Wittgensteins

  Het boek beschrijft de lotgevallen van deze onvoorstelbaar rijke Oostenrijkse familie in de 20ste eeuw. En wat een familie was dat! Ze wonen in een schitterend stadspaleis in Wenen. Er zijn acht kinderen, drie zoons plegen zelfmoord, een zoon (Ludwig, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Twan Huys boeken
  Twan Huys - De clintons

  In het spannendste Amerikaanse verkiezingsjaar ooit vertelt Twan Huys het verhaal van het beroemdste en meest invloedrijke politieke echtpaar uit de Verenigde Staten: Bill en Hillary Clinton. Hij: het ultieme politieke talent, een van de populairste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Guus Luijters boeken
  Guus Luijters - In memoriam De gedeporteerde en vermoorde Joodse, Roma en Sinti kinderen 1942-1945

  Guus Luijters en Aline Pennewaard (beeldredactie) zijn op zoek gegaan naar de namen en achtergronden van de in de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers gedeporteerde en vermoorde Joodse, Roma en Sinti kinderen. In de jaren 1942-1945 kwam de Jodenvervolging in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,00