CADEAUTIP

 • Charles Huijskens boeken
  Charles Huijskens - Overleven in crisistijd

  Overleven in Crisistijd We leven in een crisistijdperk. Nooit eerder was de mens afhankelijk van zo veel uiterst complexe technologie als vandaag de dag. We zijn in korte tijd volledig afhankelijk geworden van talloze zeer ingewikkelde systemen, die alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeroen Smit boeken
  Jeroen Smit - Het grote gevecht

  Februari 2017 mislukt de poging van Kraft Heinz om voor 135 miljard euro Unilever te kopen. Een bedrijf dat stelt op de wereld te zijn om geld te verdienen heeft volgens Paul Polman geen bestaansrecht. De CEO van Unilever weigert voor een paar miljardairs te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Melissa Skaye boeken
  Melissa Skaye - Verminkte toekomst

  De moeder van Sanne Philips verdwijnt spoorloos als haar dochtertje nog maar tien jaar oud is. Sanne groeit op bij haar grootouders en kiest later voor het beroep van rechercheur, mede ingegeven door die eerdere verdwijning.Vierentwintig jaar later ontvangt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • René Raaijmakers boeken
  René Raaijmakers - De architecten van ASML

  Het Nederlandse bedrijf ASML is uitgegroeid tot absolute wereldleider in de markt voor wafersteppers. Blinde ambitie, bravoure en lef liggen ten grondslag aan deze prestatie. Onafhankelijk techniekjournalist René Raaijmakers beschrijft de spannende route naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Gummbah boeken
  Gummbah - De avonturen van Wim Kut

  Gummbah is volgens velen de geestigste tekenaar die er is. Hij debuteerde in Humo, waarna vele kranten en tijdschriften volgden. Zijn werk verschijnt tegenwoordig minstens 3 keer per week in de Volkskrant. Verdere uitleg over deze tekening is onmogelijk. Of je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Tom Kellerhuis boeken
  Tom Kellerhuis - Het roer om

  Tom Kellerhuis boeken - Het roer om Journalist Tom Kellerhuis (46) had een goedbetaalde baan als chef Kunst en Cultuur van opinieweekblad HP/De Tijd, maar in 2008 besloot hij zijn baan op te offeren om zijn droom achterna te gaan. Hij meldde zich aan voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Ronald Giphart boeken
  Ronald Giphart - De wake

  De wake bevat 3 enerverende vertellingen, die geheel op zichzelf staan, maar evengoed met stevige scharnieren aan elkaar zijn gekoppeld. Noodlot ‘Vraag aan een man die net is uitgegleden van een berghelling hoe het met hem gaat. De wereld tolt. De aarde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Flip Vuijsje boeken
  Flip Vuijsje - John, Paul, Keith & Mick

  Wat was u vroeger, Stones-fan of Beatles-fan? De wereld was in de jaren ’60 niet alleen verdeeld in een vrij Amerikaans en een onderdrukt Sovjetblok. Net zo hoog als de Berlijnse muur was de muur die twee strijdbare kampen tieners verdeelde over de kwestie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Carlijn Vis boeken
  Carlijn Vis - Vrij spel

  De oma van Carlijn Vis, een jonge getalenteerde journaliste die we kennen van haar werk voor onder meer Quote en nrc.next, is een eigenzinnige dame met een ijzeren wil. Carlijn heeft haar eerste roman gebaseerd op het ware verhaal van deze oma. Op haar vrije… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • P.F. Thomése boeken
  E-book
  P.F. Thomése - Het bamischandaal

  Smakelijk De langverwachte opvolger van J. Kessels: The NovelNiet beter, wel heter!De zelfkant van Shanghai, NAC-Willem II, een geil wijf uit Aarle-Rixtel, de Schel, Peerke Sonnemans uit de Sigaarstraat en de beauty van de afhaalchinees bij J. Kessels in… (E-book)

  Lees meer...
    9,99