Het leven van...

 • Flip Vuijsje boeken
  Flip Vuijsje - John, Paul, Keith & Mick

  Wat was u vroeger, Stones-fan of Beatles-fan? De wereld was in de jaren ’60 niet alleen verdeeld in een vrij Amerikaans en een onderdrukt Sovjetblok. Net zo hoog als de Berlijnse muur was de muur die twee strijdbare kampen tieners verdeelde over de kwestie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Carlijn Vis boeken
  Carlijn Vis - Vrij spel

  De oma van Carlijn Vis, een jonge getalenteerde journaliste die we kennen van haar werk voor onder meer Quote en nrc.next, is een eigenzinnige dame met een ijzeren wil. Carlijn heeft haar eerste roman gebaseerd op het ware verhaal van deze oma. Op haar vrije… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - Wie verstaat er kips?

  Youp van ‘t Hek zit iedere vrijdagochtend achter zijn bureau om zijn wekelijkse column voor NRC Handelsblad te schrijven. Pas op die ochtend beslist hij wat het onderwerp wordt. In de loop van de dag verandert dat soms nog een paar keer. De klok tikt en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Tom Kellerhuis boeken
  E-book
  Tom Kellerhuis - Het roer om

  Tom Kellerhuis boeken - Het roer om Journalist Tom Kellerhuis (46) had een goedbetaalde baan als chef Kunst en Cultuur van opinieweekblad HP/De Tijd, maar in 2008 besloot hij zijn baan op te offeren om zijn droom achterna te gaan. Hij meldde zich aan voor de… (E-book)

  Lees meer...
    8,49
 • P.F. Thomése boeken
  E-book
  P.F. Thomése - Het bamischandaal

  Smakelijk De langverwachte opvolger van J. Kessels: The NovelNiet beter, wel heter!De zelfkant van Shanghai, NAC-Willem II, een geil wijf uit Aarle-Rixtel, de Schel, Peerke Sonnemans uit de Sigaarstraat en de beauty van de afhaalchinees bij J. Kessels in… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ap Dijksterhuis boeken
  E-book
  Ap Dijksterhuis - De merkwaardige psychologie van een wijndrinker

  De merkwaardige psychologie van een wijndrinker is een boek over wijn, over Frankrijk, maar vooral over de psychologie van een gedrevenheid of hobby die (bij vlagen) uit de hand dreigt te lopen. Het boek houdt iedereen met een gedrevenheid een psychologische… (E-book)

  Lees meer...
    8,99