Het leven van... Top 10

 • Ruud Lubbers boeken
  Ruud Lubbers - Persoonlijke herinneringen

  Hij was ondernemer, minister van Economische Zaken, Tweede Kamerlid, minister-president van drie kabinetten, Hoge Commissaris voor de vluchtelingen en minister van staat. Van 1982 tot 1994 leidde hij ons land op robuuste en oplossingsgerichte wijze door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 1
  19,99
 • Frans van den Nieuwenhof boeken
  Frans van den Nieuwenhof - Willem van Hanegem

  Hij was nooit een allemansvriend, maar is nog altijd razend populair. Dit boek vertelt Willems verhaal van een halve eeuw topvoetbal. Uit zijn mond, vanuit zijn visie. Feilloos ontmantelt hij aannames en halve waarheden. Steeds opnieuw legt hij de vinger op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 2
  19,99
 • Hans Smit boeken
  Hans Smit - Ben Cramer

  Schnabbelaar, arrogante kwast, eigenheimer, domme jongen die zich overal voor leent. Er wordt van alles over hem gezegd. Maar wie is Ben Cramer nu werkelijk? In de vijftig jaar dat zijn carrière duurt, heeft hij de Nederlandse entertainmentwereld zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 3
  20,00
 • George Saunders boeken
  George Saunders - Lincoln in de bardo

  In februari 1862, twee dagen na zijn dood, wordt de elfjarige Willie Lincoln bijgezet op een begraafplaats in Washington. Die nacht bezoekt zijn rouwende vader, president Abraham Lincoln, de marmeren crypte. Nog een laatste keer wil hij tijd doorbrengen bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 4
  22,50
 • René Raaijmakers boeken
  René Raaijmakers - De architecten van ASML

  Het Nederlandse bedrijf ASML is uitgegroeid tot absolute wereldleider in de markt voor wafersteppers. Blinde ambitie, bravoure en lef liggen ten grondslag aan deze prestatie. Onafhankelijk techniekjournalist René Raaijmakers beschrijft de spannende route naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 5
  49,00
 • Geert Mak boeken
  Geert Mak - De levens van Jan Six

  De levens van Jan Six. Een familiegeschiedenis is het verhaal van Jan Six, zijn familie en zijn vele levens. Zijn portret geldt als het mooiste dat zijn vriend Rembrandt ooit maakte, het hangt - uniek - nog steeds in het familiehuis aan de Amstel. Jan kende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 6
  15,00
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Die van die van u

  Dit prachtige boekje geeft een verrassende nieuwe kijk op het werk van Annie M.G. Schmidt, gekozen en gepresenteerd aan de vooravond van het zeventigjarig bestaan van Uitgeverij Van Oorschot in 2015. Het is een boek waar je iedereen blij mee zult maken als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 7
  24,90
 • Gummbah boeken
  Gummbah - De avonturen van Wim Kut

  Gummbah is volgens velen de geestigste tekenaar die er is. Hij debuteerde in Humo, waarna vele kranten en tijdschriften volgden. Zijn werk verschijnt tegenwoordig minstens 3 keer per week in de Volkskrant. Verdere uitleg over deze tekening is onmogelijk. Of je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 8
  17,50
 • Tom Kellerhuis boeken
  Tom Kellerhuis - Het roer om

  Tom Kellerhuis boeken - Het roer om Journalist Tom Kellerhuis (46) had een goedbetaalde baan als chef Kunst en Cultuur van opinieweekblad HP/De Tijd, maar in 2008 besloot hij zijn baan op te offeren om zijn droom achterna te gaan. Hij meldde zich aan voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 9
  16,90
 • Ronald Giphart boeken
  Ronald Giphart - De wake

  De wake bevat 3 enerverende vertellingen, die geheel op zichzelf staan, maar evengoed met stevige scharnieren aan elkaar zijn gekoppeld. Noodlot ‘Vraag aan een man die net is uitgegleden van een berghelling hoe het met hem gaat. De wereld tolt. De aarde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 10
  23,50