INSPIREREND

 • Tommy Wieringa boeken
  Tommy Wieringa - Nirwana

  'Allesverwoestend laait het vuur op uit Tommy Wieringa's verpletterende roman Nirwana.' De Morgen 'Bijna 500 bladzijden boeiende literatuur die je niet weg kunt leggen, die ontroeren en je tot nadenken stemmen.' Dagblad van het Noorden De geschiedenis van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Hannelore Vandenbussche boeken
  Hannelore Vandenbussche - Human Playground

  A photography book of startling beauty that shows people playing sports all over the world. Belgian Photographer Hannelore Vandenbussche has captured athletes, together with their motivations and their stories, in her unique photographs. (Harde kaft)

  Lees meer...
  48,00
 • Barack Obama boeken
  Barack Obama - Een beloofd land

  Een meeslepend en zeer persoonlijk verslag van de geschiedenis in wording - van de president die ons inspireerde om te geloven in de kracht van democratie. In dit boeiende, langverwachte eerste deel van zijn presidentiële memoires vertelt Barack Obama het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Cees Koring boeken
  Cees Koring - Brigges

  Voor dit boek is nog geen omschrijving beschikbaar. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (, ISBN 9789050188968): Deze dikke pil is een van de meesterwerken van de vorige eeuw – een breed opgezet epos over de Russische Tweede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Gummbah boeken
  Gummbah - De avonturen van Wim Kut

  Gummbah is volgens velen de geestigste tekenaar die er is. Hij debuteerde in Humo, waarna vele kranten en tijdschriften volgden. Zijn werk verschijnt tegenwoordig minstens 3 keer per week in de Volkskrant. Verdere uitleg over deze tekening is onmogelijk. Of je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Tom Kellerhuis boeken
  Tom Kellerhuis - Het roer om

  Tom Kellerhuis boeken - Het roer om Journalist Tom Kellerhuis (46) had een goedbetaalde baan als chef Kunst en Cultuur van opinieweekblad HP/De Tijd, maar in 2008 besloot hij zijn baan op te offeren om zijn droom achterna te gaan. Hij meldde zich aan voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Ronald Giphart boeken
  Ronald Giphart - De wake

  De wake bevat 3 enerverende vertellingen, die geheel op zichzelf staan, maar evengoed met stevige scharnieren aan elkaar zijn gekoppeld. Noodlot ‘Vraag aan een man die net is uitgegleden van een berghelling hoe het met hem gaat. De wereld tolt. De aarde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Ap Dijksterhuis boeken
  E-book
  Ap Dijksterhuis - De merkwaardige psychologie van een wijndrinker

  De merkwaardige psychologie van een wijndrinker is een boek over wijn, over Frankrijk, maar vooral over de psychologie van een gedrevenheid of hobby die (bij vlagen) uit de hand dreigt te lopen. Het boek houdt iedereen met een gedrevenheid een psychologische… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Tom Kellerhuis boeken
  E-book
  Tom Kellerhuis - Het roer om

  Tom Kellerhuis boeken - Het roer om Journalist Tom Kellerhuis (46) had een goedbetaalde baan als chef Kunst en Cultuur van opinieweekblad HP/De Tijd, maar in 2008 besloot hij zijn baan op te offeren om zijn droom achterna te gaan. Hij meldde zich aan voor de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99