Kookboeken!

 • Tonny Berentsen, Sierk Buwalda, Dietmar Baars, Marcel Wurster, Arne Dijkstra, Vincent van Keulen boeken
  Tonny Berentsen, Sierk Buwalda, Dietmar Baars, Marcel Wurster, Arne Dijkstra, Vincent van Keulen - Elementen

  Na het grote succes van zijn eerste boek heeft Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel een prachtig tweede kookboek uitgebracht: Elementen. Het beroemde restaurant is gevestigd in een monumentale boerderij in het Gelderse Heelsum als onderdeel van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

  Met minimale tijdsinspanning maximale smaak! Dit zal voor velen als muziek in de oren klinken. Nu hoeft u tijdens de feestdagen niet wéér de hele avond in de keuken te staan, terwijl het bezoek gezellig met elkaar zit. Dat is vanaf nu verleden tijd! Uw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • delicious. magazine, Valli Little boeken
  delicious. magazine, Valli Little - Hét kookboek!

  120 nieuwe recepten voor elk seizoen Valli Little schreef een kookboek dat is uitgegeven door Delicious, het succesvolle magazine over koken, eten en alles wat het leven lekker maakt. Het is een prachtig boek geworden met 120 heerlijke nieuwe recepten voor elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Jamie in 30 minuten

  We hebben allemaal wel 30 smoezen klaar om na een dag hard werken een kant-en-klaarmaaltijd uit het schap te trekken. Jamie is al die excuses zat en laat zien dat je binnen 30 minuten een fantastische, complete en verse maaltijd op tafel kunt zetten. 'Jamie in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99