BEST SELLER!

 • Hendrik Groen boeken
  Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken

  Dit is het ontroerende en geestige dagboek van Hendrik Groen. Hendrik mag dan oud zijn (83 jaar en één kwart), hij is nog lang niet dood en niet van plan zich eronder te laten krijgen. Toegegeven: zijn dagelijkse wandelingen worden steeds korter omdat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tomas Ross boeken
  E-book
  Tomas Ross - De tweede november

  Eind oktober 2004. Als informant van de AIVD rapporteert de jonge Nederlandse Marokkaan Hamid Mansur aan zijn superieur De Wolf dat de Hofstadgroep een aanslag beraamt op een bekende Nederlander. Wanneer De Wolf kort daarop wordt vermoord, is Hamid… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Henk Bleker boeken
  Henk Bleker - Het andere Italie

  'De Italianen hebben Berlusconi geschapen en niet andersom'. Het andere Italië van Henk Bleker is een vurig betoog voor een bredere blik op Italië. De familiesamenleving, de karakteristieke familiebedrijven, de politiek en de rol van Italië in Europa. Nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Joost Zwagerman boeken
  E-book
  Joost Zwagerman - Americana

  Amerika heeft iets magisch. De open weg, de neonlichten, de muziek, de boeken. Ik kan wel uren door gaan met een lofzang over Amerika. En dat is precies wat Joost Zwagerman doet in zijn magnus opus Americana. Zwagerman maakte een keuze uit de honderden… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Jean-Noel Liaut boeken
  18,50
 • Thierry Baudet boeken
  Thierry Baudet - Oikofobie

  Oikofobie…. Wat is dat nu weer? Fobie geeft aan dat het om een angst gaat. Oikofobie is het tegenovergestelde van xenofobie. Niet de angst voor het vreemde, maar voor het eigene. Een afkeer van geborgenheid; het willen stukmaken van het thuis. Zo, nu heeft u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Charlotte Dematons boeken
  Charlotte Dematons - Nederland

  Heel Nederland Van de Euromast tot de Afsluitdijk, van Koninginnedag tot carnaval en van de watersnoodramp van 1953 tot oud en nieuw in Almere. Dit boek neemt je door middel van plaatjes mee door heel Nederland. Charlotte DematonsCharlotte Dematons is geboren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • De Bosatlas van de geschiedenis van Nederland

  De Bosatlas van de geschiedenis van Nederland De Bosatlas kent iedereen. In elk huis zal wel een exemplaar van de Bosatlas te vinden zijn! Noordhoff uit Groningen is al sinds 1877 uitgever van de overbekende Bosatlas - 53 edities zijn tot op heden van dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  99,00
 • Thierry Baudet boeken
  E-book
  Thierry Baudet - Oikofobie

  Oikofobie…. Wat is dat nu weer? Fobie geeft aan dat het om een angst gaat. Oikofobie is het tegenovergestelde van xenofobie. Niet de angst voor het vreemde, maar voor het eigene. Een afkeer van geborgenheid; het willen stukmaken van het thuis. Zo, nu heeft u… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Carlos Ruiz Zafón boeken
  E-book
  Carlos Ruiz Zafón - De gevangene van de hemel

  Kerkhof der Vergeten Boeken In Spanje werd Carlos Ruiz Zafon in de jaren ‘90 al bekend door zijn jeugdboeken, maar in 2001 brak hij internationaal door met zijn eerste roman De schaduw van de wind. Zijn werk is vertaald in meer dan 40 talen en verschenen in… (E-book)

  Lees meer...
    9,99