Annegreet van Bergen - Het goede leven

Hoe Nederland in een halve eeuw steeds welvarender werd


In ‘Het goede leven’ pakt Annegreet van Bergen de draad op van haar bestseller ‘Gouden jaren’. Nederland is in korte tijd rijker geworden dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Nieuwe wetenschappelijke inzichten en technische mogelijkheden zorgden ervoor dat de wereld letterlijk en figuurlijk werd opengebroken. Met bromfiets of auto kwamen we steeds verder van huis. Televisie bracht onbekende landen en volkeren de woonkamer binnen.

Van Bergen laat met nieuwe observaties en anekdotes zien hoe de sterke naoorlogse groei het leven in Nederland onherkenbaar heeft veranderd. De tijd is voorbij dat verloofde stellen jaren moesten sparen voor hun uitzet of dat mensen maanden op een telefoonaansluiting moesten wachten. Welke vrouw wordt nu nog ontslagen als ze gaat trouwen? En wie biedt zijn gasten nog een rokertje aan?


Het boek het goede leven van Annegreet van Bergen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Annegreet van Bergen boeken - Het goede leven
ISBN 9789045036731
PAGINA’S 352
VERSCHENEN 28-08-2018
DRUK 5e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Atlas Contact

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel

Andere boeken van Annegreet van Bergen

  • Annegreet van Bergen - Het goede leven
    Annegreet van Bergen - Het goede leven

    Hoe Nederland in een halve eeuw steeds welvarender werd. Nieuwe wetenschappelijke inzichten en technische mogelijkheden zorgden ervoor dat de wereld letterlijk en figuurlijk werd opengebroken.In ‘Het goede leven’ pakt Annegreet van Bergen de draad op van haar bestseller…

    Lees meer...
      9,99