Arnold Karskens - Journalist te koop

Hoe corrupt zijn onze media?


Welke Nederlandse journalist is tegenwoordig nog te vertrouwen? Wie zijn de besten in het vak? En hoe goed of slecht is de nieuwsvoorziening in de vaderlandse kranten en op televisie eigenlijk?

De journalisten die in dit boek aan het woord komen, hebben een gezamenlijke zorg, constateert Arnold Karskens, namelijk dat de onafhankelijke journalistiek in deze tijd zwaar onder druk staat. Oorzaken zijn onder meer de oprukkende commercie, bezuinigingen op de redactiebudgetten, bemoeizuchtige voorlichters, valse inlichtingendiensten, indoctrinerende denktanks, redactionele lafheid en serieuze terreurdreigingen.

Met medewerking van Gertjan van Beijnum, Hassnae Bouazza, Jan Dijkgraaf, Derk Jan Eppink, H.J.A. Hofland, Theodor Holman, Stan van Houcke, Joris Luyendijk, Rudie van Meurs, Alexander Münninghoff, Annabel Nanninga, Joost Niemöller, Max Pam, Jan Roos, Xandra Schutte, Eric Smit, Martin Sommer, Udo Ulfkotte, Ebru Umar, Martin Visser en Brenno de Winter.


Het boek journalist te koop van Arnold Karskens is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Arnold Karskens boeken - Journalist te koop
ISBN 9789021402253
PAGINA’S 264
VERSCHENEN 26-04-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Querido

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Arnold Karskens

  • Arnold Karskens - Alle pijn van de wereld
    Arnold Karskens - Alle pijn van de wereld

    Na veertig jaar frontverslaggeving bezoekt Dick Ricks voor de laatste maal een oorlog. Ontmoetingen met militairen en lokale mensen beschrijven hoe hij als journalist werkt in gevaarlijke gebieden. Een terugblik op zijn leven legt in deze eerste Nederlandstalige autobiografische…

    Lees meer...
    19,99