Barbra Streisand - Mijn naam is Barbra

De langverwachte memoires van Barbra Streisand. Het boek waar haar miljoenen fans al jaren op wachten.Mijn naam is Barbra zijn de langverwachte memoires van Barbra Streisand, een van de meest veelzijdige en succesvolle entertainers aller tijden. In dit boek vertelt ze het verhaal over haar leven en carrière, van haar jeugd in Brooklyn, haar doorbraak in Funny Girl tot haar vele prestaties op het gebied van muziek, film, theater en televisie.

 

Barbra Streisand is naar elke maatstaf een levende legende, een vrouw die in een carrière van zes decennia heeft uitgeblonken in elk gebied van entertainment. Ze behoort tot de selecte groep van EGOT-winnaars (Emmy, Grammy, Oscar en Tony) en heeft een van de meest herkenbare stemmen in de geschiedenis van de populaire muziek. Met Yentl werd ze de eerste vrouw die een grote speelfilm schreef, produceerde, regisseerde en in speelde.

 

In Mijn naam is Barbra deelt ze haar ervaringen en inzichten met humor en eerlijkheid. Ze vertelt over haar worstelingen om actrice te worden, de opnames van enkele van haar veelgeprezen albums, de jarenlange inspanning die nodig was om Yentl te maken, haar regie van The Prince of Tides, de vriendschappen met figuren als Marlon Brando en Madeleine Albright, haar politieke activisme en de vervulling die ze heeft gevonden in haar huwelijk met James Brolin.

 

‘Heel erg gesmuld.’ – Marc-Marie Huijbregts in Radio 1 Met het Oog op Morgen

 

‘Als je van d’r houdt móet je dit lezen.’ – Jeroen Krabbé in Khalid en Sophie

 

‘Het is zo fantastisch.’ – Paul de Leeuw in De leeuw lult verder

 

‘Heerlijk kijkje in haar turbulente leven.’ – Jeroen Kijk in de Vegte in Radio 2 Jan-Willem Start Op!

 

‘Een unieke, heerlijke, dwarse persoonlijkheid die Barbra Streisand.’ – EW magazine


Het boek mijn naam is barbra van Barbra Streisand is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 35,00 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Barbra Streisand boeken - Mijn naam is Barbra
ISBN 9789400508347
PAGINA’S 1036
VERSCHENEN 06-11-2023
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER VIP

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
35,00
Bestel

Andere boeken van Barbra Streisand