Dale Carnegie - Hoe je vrienden maakt en mensen beinvloedt

Dit is de Nederlandse vertaling van het enige boek dat je hoeft te lezen over hoe je in je persoonlijke en zakelijke leven succesvol kunt zijn. “How to Win Friends and Influence People” verscheen voor het eerst in 1936. Het boek is nog steeds een inspiratie voor iedere lezer!

 

Deze wereldwijde bestseller is tijdloos en nog steeds zeer relevant. Het heeft al miljoenen mensen geholpen, zowel zakelijk als privé. Nu kun jij in deze Nederlandse vertaling lezen hoe je het maximale uit jezelf haalt. Succes komt voornamelijk door het vermogen om ideeën te uiten, leiderschap te tonen en enthousiasme op te wekken bij anderen, aldus Dale Carnegie. Hij leert je 3 technieken om met mensen om te gaan, zes manieren om jezelf geliefd te maken, twaalf stappen om mensen te overtuigen en negen manieren hoe je mensen kunt veranderen zonder ergernis op te wekken. Op praktische wijze en aan de hand van anekdotes leer je hoe je ervoor zorgt dat mensen zich gewaardeerd en belangrijk voelen.

Dale Carnegie was een Amerikaans schrijver, spreker en ontwikkelaar van beroemde cursussen in zelfverbetering, verkoop, bedrijfstraining en openbaar spreken.


Het boek hoe je vrienden maakt en mensen beinvloedt van Dale Carnegie is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,50 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Dale Carnegie boeken - Hoe je vrienden maakt en mensen beinvloedt
ISBN 9789043029933
VERSCHENEN 13-06-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Pearson Benelux B.V.

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,50
Bestel

Andere boeken van Dale Carnegie