Dan Brown - Inferno

Inferno, de vierde Robert Langdon-thriller, speelt zich af in Italië. Het boek is bijzonder goed besproken door alle zeurpieten die de eerdere boeken van Dan Brown minder de moeite waard  vonden. Maar dit keer is de kritiek enorm enthousiast.

 

Hoofdpersoon is opnieuw Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek. Prof. Langdon raakt verzeild in een avontuur waarin alles draait om het meesterwerk Inferno (de hel) van Dante Alighieri. Spannend! De lezer kan het boek niet meer wegleggen.

 

Over de inhoud niet al teveel. Prof. Langdon strijdt uiteraard tegen een mysterieuze vijand. En hij komt terecht in een wereld vol klassieke kunst, geheime doorgangen en futuristische wetenschap. Met Dantes Inferno als leidraad moet hij zich een weg zoeken door een labyrint van codes en symbolen, waarin niets is wat het lijkt. Langdon durft niemand te vertrouwen en begint uiteindelijk aan zichzelf te twijfelen...

 

In zijn eerdere fenomenale bestsellers De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie en Het Verloren Symbool vermengde Dan Brown op meesterlijke wijze geschiedenis, kunst, codes en symbolen met een razend spannend verhaal. Met Inferno bevindt Brown zich op vertrouwd terrein en heeft hij zijn gewaagdste boek tot nu toe geschreven.

 

Dan Brown is een van de succesvolste thrillerauteurs ter wereld. Zijn boeken prijkten maandenlang boven aan de bestsellerlijsten en De Da Vinci Code werd een van de bestverkochte boeken alle tijden.

 

Dan Brown zegt zelf: “Hoewel ik al tijdens mijn studie Dante’s Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd, Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen.”Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Dan Brown boeken - Inferno

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789024562077
PAGINA’S 580
VERSCHENEN 14-05-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Luitingh Sijthoff
LEVERING direct te downloaden

  4,99
Bestel