delicious. magazine, Valli Little - Hét kookboek!

120 nieuwe recepten voor elk seizoen


120 nieuwe recepten voor elk seizoen

Valli Little schreef een kookboek dat is uitgegeven door Delicious, het succesvolle magazine over koken, eten en alles wat het leven lekker maakt.

 

Het is een prachtig boek geworden met 120 heerlijke nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip én onweerstaanbaar zoet. De prachtige foto’s maken het doorzoeken van dit boek een feest.

 

De  recepten komen van Valli Little, de food director van de Australische delicious. Inspiratie voor haar seizoensrecepten doet zij overal ter wereld op. Wie uit dit boek kookt proeft dus van alle wereldkeukens: van garnalen met Bombay-mix tot Mexicaanse steaksandwich en van een simpele basilicumlimonade tot Marokkaanse pasta of amandelparfait. Feestelijk, snel, comfort of vega: delicious.

 

Het kookboek geeft heel veel ideeën voor simpele en lekkere maaltijden doordeweeks of lekker uitgebreid in het weekend. Laat je verleiden door de prachtige fotografie, enthousiaste verhalen en duidelijke beschrijvingen – compleet in de stijl van het tijdschrift. Probeer eens enkele gerechten te maken. Dat valt best mee het resultaat is steeds werkelijk verrukkelijk.


Het boek hét kookboek! van delicious. magazine, Valli Little is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,00 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
delicious. magazine, Valli Little boeken - Hét kookboek!
ISBN 9789059564008
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 12-09-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Fontaine Uitgevers B.V.

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,00
Bestel