E-Books

 • Henk van Gelder boeken
  E-book
  Henk van Gelder - Joop van den Ende

  In Engeland zou Joop van den Ende allang in de adelstand zijn verheven. Stel je voor: Jonkheer van den Ende. Of Joop Baron van den Ende. En waarom niet? Als er iemand is die het verdiend heeft, is het Joop. Nu kunnen we eindelijk in deze biografie het… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Annejet van der Zijl boeken
  E-book
  Annejet van der Zijl - De Amerikaanse prinses

  Op 13 april 1927 voer Allene Tew met de Mauretania de haven van New York uit. Ze liet een leven achter zich waarin ze alles had bereikt waar ze als plattelandsmeisje van had gedroomd – aanzien, fortuin, moederschap, haar grote liefde. En ze was het ook bijna… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Aad Ouborg boeken
  E-book
  Aad Ouborg - Internationaal ondernemen

  In Internationaal ondernemen spoort Aad Ouborg middelgrote en kleine ondernemers aan de blik over de grens te richten. Hij vertelt over zijn pioniersjaren, over kansen in het buitenland, over respect voor andere culturen, over marketing en sales en over de… (E-book)

  Lees meer...
    8,50
 • Martin Bossenbroek boeken
  E-book
  Martin Bossenbroek - De Boerenoorlog

  De jury van de Libris Geschiedenis Prijs omschreef het boek als „origineel, meeslepend en uitmuntend geschreven.” Boeken over de Eerste en Tweede Wereldoorlog zijn er in overvloede, maar een echt goed boek over de Boerenoorlog, de oorsprong van de… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Guido den Aantrekker boeken
  E-book
  Guido den Aantrekker - De kinderhater

  Journalist Tycho Ittervoort begeeft zich als nieuwsjager voor een schandaalblad in het opportunistische showbizz- en societywereldje. Hij leeft voor zijn vak; zijn enige doel is het scoren van spraakmakende scoops. Een privéleven kent hij niet. Minnaressen… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Inez Weski boeken
  E-book
  Inez Weski - De jacht op het recht

  Strafpleiter Inez Weski, bekend van haar werk in grote en grensoverschrijdende strafzaken, beschrijft met scherpe pen én in geheel eigen, humoristische stijl haar trektochten door het woud van de hedendaagse strafprocedures, waar de nietsvermoedende passant… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Stefan Hertmans boeken
  E-book
  Stefan Hertmans - Oorlog en terpentijn

  Het boek beschrijft het verhaal van een kleine held in de Grote Oorlog (de Eerste Wereldoorlog) die ervan droomde kunstenaar te worden. Het is een familieroman die verschillende generaties volgt. Hoe kwam dit prachtige boek tot stand? Vlak voor zijn dood in de… (E-book)

  Lees meer...
    6,99