Elizabeth Ebbink - Ik hoor het aan je stem

Praten, praten, praten… De hele dag door praten we: thuis, op het werk, aan de telefoon. In al die situaties klinken we net even anders. Dat stemgeluid is van grote invloed op hoe we overkomen en hoe anderen op ons reageren. Wát we zeggen is ondergeschikt aan hóé we het zeggen.

 

Gek genoeg zijn we ons nauwelijks bewust van ons belangrijkste instrument: onze stem. De schrijfster van dit boek is Elizabeth Ebbink, zij is operazangeres en tevens psycholoog. Een bijzondere combinatie die haar in staat stelt mensen te begeleiden die hun stem beter willen gebruiken, of het nu een hoogleraar is of een kroegbaas. Ze geeft deze mensen training en coaching zodat ze beter overkomen in hun werk.

 

Hoe maak je contact met je luisteraars? Hoe kom je vastberaden over? Waarom zijn televisiestemmen altijd wat hoog en hees?

En hoe is de stem van Barack Obama gedurende zijn presidentschap veranderd? In het boek ‘Ik hoor het aan je stem’ komen tal van technische, sociale en psychische aspecten aan bod.

 

 

Oefeningen

Het boek geeft tal van praktijkvoorbeelden, heldere tips en oefeningen om meer regie over je stem te krijgen. Er staan meer dan zeventig links in het boek via QR-codes naar bekende stemmen op YouTube.

Luister met andere oren naar Linda de Mol, Matthijs van Nieuwkerk, Mien Dobbelsteen, Jules Deelder,Margareth Thatcher, Maria Callas en vele anderen.Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Elizabeth Ebbink boeken - Ik hoor het aan je stem

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789046811535
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 13-10-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Nieuw Amsterdam
LEVERING direct te downloaden

  8,99
Bestel