Esther Verhoef - Déjà vu

WINNAAR NS-PUBLIEKSPRIJS 2011

Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in een afgelegen gehucht in Frankrijk. Bij aankomst treft Eva echter een verlaten huis aan.

Ze vertrouwt erop dat haar grillige vriendin snel van zich zal laten horen en neemt haar intrek in het huis. Maar Dianne geeft taal noch teken.

In het dorp gebeuren vreemde dingen. Wie sluipt er ’s nachts door de bossen rond de woning, en waarom reageren de dorpelingen zo vijandig?

Eva wil weten wat er met Dianne is gebeurd, ze gaat op onderzoek uit.

En dat had ze beter niet kunnen doen.

Déjà vu


Het boek déjà vu van Esther Verhoef is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,99 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Esther Verhoef boeken - Déjà vu
ISBN 9789041414281
PAGINA’S 319
VERSCHENEN 02-09-2010
DRUK 11e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Anthos

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,99
Bestel

Andere boeken van Esther Verhoef

  • Esther Verhoef - Tegenlicht
    Esther Verhoef - Tegenlicht

    Vera Zagt heeft het niet gemakkelijk gehad als kind. Haar moeder zat vaker in een psychiatrische inrichting dan dat ze thuis was, haar autoritaire vader behandelde haar alsof ze een van zijn rekruten was en gepest worden op school was ook eerder regel dan uitzondering. Als…

    Lees meer...
    15,00