Frank Kromer - Klatergoud en schone schijn

Van de glamourfeestjes van Joop van den Ende tot de schnabbels van Carice van Houten


Frank Kromer weet als geen ander hoe hij de publiciteit moet halen. Dit boek is dan ook overal besproken op radio en TV. En terecht! Frank schrijft aanstekelijk en vlot over de wereld van glamour, roem en rijkdom waarin niets is wat het lijkt.

 

Als journalist voor Het Parool Frank Kromer zwierf veertien maanden lang - dag in, dag uit - door de nevel van champagnebubbels en glitterconfetti. Iedere dag schreef hij daarover zijn rubriek ‘Schuim’ die door iedereen binnen en buiten de grachtengordel als eerste werd gelezen!

 

In Klatergoud & schone schijn laat Frank op zeer humoristische wijze de kartonnen achterkant van het societyleven zien. High en low culture. Met loslippige BN'ers in de PC Hooftstraat, verbitterde afgunst in de schrijverswereld en doorgestoken sponsorkaarten op modeshows, is de klucht van klatergoud een feest vol verrassingen.Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Frank Kromer boeken - Klatergoud en schone schijn

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789461561442
PAGINA’S 169
VERSCHENEN 19-09-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
LEVERING direct te downloaden

  7,50
Bestel