Frans van der Beek - Graag gedaan!

Levensberichten van Gerard Ruiter - Van zompig veen tot de glamour van cosmetica


Gerard Ruiter was een zoon van een landarbeider in een Gronings dorp. Hij ontworstelde zich aan zijn grauwe bestaan en schopte het tot een smaakmaker in de glamourwereld van de parfumerie. Als manager van het cosmeticaconcern Coty tilde hij merken als Lancaster, Jil Sander en Joop! naar grote verkoopsuccessen dankzij een perfect zakeninstinct en sociale vaardigheid. Zijn aangeboren charme en originele werkwijze maakte hem tot een gezien en prominent figuur en een lichtend voorbeeld voor wie carrière wil maken. Zijn levensberichten vormen een biografie evenals een inspirerende leidraad. Het boek is doorspekt met boeiende anekdotes die zijn levenswandel kenmerkend illustreren.

Gerard Ruiter overleed helaas vlak voor het voltooien van zijn manuscript waarna publicist Frans van der Beek de finishing touch verzorgde. Graag Gedaan! is een boek dat tot de verbeelding spreekt met wijze lessen en verrassende inzichten.


Het boek graag gedaan! van Frans van der Beek is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Frans van der Beek boeken - Graag gedaan!
ISBN 9789070271169
PAGINA’S 152
VERSCHENEN 26-10-2020
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ekstreem Uitgeverij

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel