Geert Schaaij - De wolf jaagt op uw geld

Wie spaart belegt in geld. En dat is de slechtste belegging ooit!


Schaaij vertelt de lezer over hoe knoeien met geld in zijn werk gaat. Het devalueren van geld heeft grote gevolgen, zo worden de armen steeds armer en tegelijkertijd waarschuwt Schaaij de rijken.

In dit boek beschrijft Schaaij zijn zorgen over de spaarrekening. Wil je miljonair worden of miljonair blijven dan is dit boek verplichte literatuur. Zowel overheden als centrale banken zijn wolven in schaapskleren. Langs de lijn der geschiedenis over het ontstaan van geld beschrijft hij dat het sjoemelen met spaargeld iets van alle tijden is. Het was echter nog nooit zo erg als nu! Op een toegankelijke manier vertelt hij de lezer alles over hoe dat knoeien in zijn werk gaat, vroeger, maar vooral ook nu. Hierdoor wordt de soms ingewikkelde materie begrijpelijk gemaakt en komt de lezer er op eenvoudige wijze achter hoe hij zijn eigen vermogen in stand kan houden.


Het boek de wolf jaagt op uw geld van Geert Schaaij is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Geert Schaaij boeken - De wolf jaagt op uw geld
ISBN 9789081819046
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 14-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Beursgenoten

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel