Gerard Spong - De breuk

Iedereen in ons land kent Gerard Spong. Hij is één van de meest bekende strafrechtadvocaten van Nederland. Gerard verdedigde onder andere Patrick Kluivert toen deze verdacht werd van verkrachting. Ook zat Spong achter de vervolging van Wilders.

 

Gerard heeft een spannende roman geschreven die er zijn mag! De Boekenbal wist niet dat Gerard zo goed kon schrijven. Onze welgemeende complimenten.

 

In het boek krijgt Charles Fitzroy Spinning, alias Gerard Spong, op een dag een onverwacht telefoontje uit Oslo. Hij wordt gebeld door een Nederlandse arts die achterna wordt gezeten door de politie, Peter R. De Vries en De Telegraaf.

 

Zo begint één van de opmerkelijkste zaken uit het leven van Spinning.

 

De arts blijkt jarenlang te hebben gelogen over zijn vrouw, hij hield namelijk vol dat zij nog leefde. Echter, hij bekent later dat hij haar op een dag thuis vond met een plastic zak over haar hoofd. Hij heeft toen geen afscheid van haar kunnen nemen, en besloot haar in de tuin te begraven. Hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf jaar.

 

Spinning besluit een patholoog-anatoom van Scotland Yard in te zetten. De bewijzen van het OM worden snel stuk voor stuk afgebroken. Heeft de arts zijn vrouw vermoord? Is er überhaupt een misdrijf gepleegd?

 

Deze roman is een absolute must-read voor fans van het genre. De lezer wordt constant om te tuin geleid op weg naar een opmerkelijke conclusie.Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Gerard Spong boeken - De breuk
ISBN 9789460036682
VERSCHENEN 28-05-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Balans

Levertijd: ongeveer 3-5 werkdagen
18,95
Bestel

Andere boeken van Gerard Spong

  • Gerard Spong - De breuk
    Gerard Spong - De breuk

    Iedereen in ons land kent Gerard Spong. Hij is één van de meest bekende strafrechtadvocaten van Nederland. Gerard verdedigde onder andere Patrick Kluivert toen deze verdacht werd van verkrachting. Ook zat Spong achter de vervolging van Wilders.   Gerard heeft…

    Lees meer...
      9,99