Guido den Aantrekker - De kinderhater

Roman


Journalist Tycho Ittervoort begeeft zich als nieuwsjager voor een schandaalblad in het opportunistische showbizz- en societycircuit. Hij leeft voor zijn vak - zijn enige doel is een spraakmakende scoop. Een privéleven kent hij niet: inwisselbare minnaressen komen en gaan, en kinderen: hij gruwt ervan. Maar dan ontmoet hij Faye, die al een zoontje heeft, en besluit hij van de een op andere dag: met haar wil ik een eigen gezin stichten. Wanneer Faye zwanger van hem raakt, is hij in extase. Maar het gaat mis - hun zoontje komt dood ter wereld. Vijf nieuwe zwangerschappen eindigen in een miskraam. Hoeveel Tycho ook van Faye houdt, het lukt hem niet om te accepteren dat hij voorgoed kinderloos zal blijven en hij neemt een ingrijpend besluit.


Het boek de kinderhater van Guido den Aantrekker is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,99 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Guido den Aantrekker boeken - De kinderhater
ISBN 9789038898865
PAGINA’S 256
VERSCHENEN 02-09-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Nijgh & Van Ditmar

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,99
Bestel

Andere boeken van Guido den Aantrekker

  • Guido den Aantrekker - De kinderhater
    Guido den Aantrekker - De kinderhater

    Journalist Tycho Ittervoort begeeft zich als nieuwsjager voor een schandaalblad in het opportunistische showbizz- en societywereldje. Hij leeft voor zijn vak; zijn enige doel is het scoren van spraakmakende scoops. Een privéleven kent hij niet. Minnaressen komen en gaan,…

    Lees meer...
    11,99