Inez Weski - De jacht op het recht

Over de advocaat en de rest van de wereld


Strafpleiter Inez Weski, bekend van haar werk in grote en grensoverschrijdende strafzaken, beschrijft met scherpe pen én in geheel eigen, humoristische stijl haar trektochten door het woud van de hedendaagse strafprocedures, waar de nietsvermoedende passant in verdwijnt.

Serieus is zij in De jacht op het recht over de grote belangen die vaak op het spel staan, en de rol van de overheid, die soms meer als roofdier dan als beschermende hoeder optreedt. Bevlogen vertelt ze over de pracht van haar vak, of over het recht, dat zoveel gemeen heeft met kunst: soms zo mooi en altijd zo kwetsbaar. En dat alles lardeert ze met hilarische gebeurtenissen en absurde banaliteiten, zoals de onmenselijke inrichting van menig moderne rechtbank.


Het boek de jacht op het recht van Inez Weski is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,99 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Inez Weski boeken - De jacht op het recht
ISBN 9789021455136
PAGINA’S 196
VERSCHENEN 30-09-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Querido

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,99
Bestel

Andere boeken van Inez Weski

  • Inez Weski - De jacht op het recht
    Inez Weski - De jacht op het recht

    Strafpleiter Inez Weski, bekend van haar werk in grote en grensoverschrijdende strafzaken, beschrijft met scherpe pen én in geheel eigen, humoristische stijl haar trektochten door het woud van de hedendaagse strafprocedures, waar de nietsvermoedende passant in verdwijnt. …

    Lees meer...
      9,99