Jan Taminiau

Jan Taminiau (1975) staat bekend om zijn gebruik van traditionele, ambachtelijke handwerk en productietechnieken, unieke originele materialen en stofbewerkingen, naast zijn liefde voor esthetiek. Mede hierdoor ontving hij in 2014 de Grand Seigneur, de belangrijkste Nederlandse modeprijs. Op 30 april 2013 droeg (inmiddels) koningin Máxima een japon en cape van Taminiau tijdens de inhuldiging van haar man in de Nieuwe Kerk.

Taminiau combineert het klassieke en vrouwelijke met het conceptuele en experimentele. Hierdoor werd hij al kort na het oprichten van zijn label JANTAMINIAU in 2004 geliefd bij clientèle over de hele wereld.

In deze publicatie wordt aan de hand van tientallen topstukken de rijkdom en diepte van het werk van Taminiau getoond. De kledingstukken staan centraal. Wees getuige in de wereld van onderzoek, herinneringen, inspiratie, experiment en vakmanschap van één van de meest belangrijke en toonaangevende modeontwerpers van Nederland.


Het boek jan taminiau is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 35,95 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
 boeken - Jan Taminiau
ISBN 9789462621794
PAGINA’S 144
VERSCHENEN 07-05-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Waanders Uitgevers

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
35,95
Bestel