Joke van Leeuwen - Feest van het begin

Ruim twee eeuwen geleden, een hoofdstad in opstand. De jonge Catho, opgegroeid in een vondelingentehuis, merkt nauwelijks iets van de revolutie die gaande is, tot nieuwkomer zuster Berthe haar in het geheim leert lezen en schrijven, en de enige is die om haar geeft. Maar de twee verliezen elkaar uit het oog, ervan overtuigd door de ander te zijn verraden. Intussen begint pianofortebouwer Tobias, van buitenlandse afkomst, een bijzondere vriendschap met iemand die hem een controversieel verzoek doet. De nieuwe tijd eist geluk, maar hoe bereiken ze dat? Joke van Leeuwen laat in deze prachtige roman haar personages het geluk nastreven – hoopvol tot op de laatste bladzijde en nog lang daarna.


Het boek feest van het begin van Joke van Leeuwen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,99 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Joke van Leeuwen boeken - Feest van het begin
ISBN 9789021442013
PAGINA’S 208
VERSCHENEN 28-08-2012
DRUK 9e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Querido

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,99
Bestel

Andere boeken van Joke van Leeuwen

  • Joke van Leeuwen - Feest van het begin
    Joke van Leeuwen - Feest van het begin

    Ruim twee eeuwen geleden, een hoofdstad in opstand. De jonge Catho, opgegroeid in een vondelingentehuis, merkt nauwelijks iets van de revolutie die gaande is, tot nieuwkomer zuster Berthe haar in het geheim leert lezen en schrijven, en de enige is die om haar geeft. Maar de twee…

    Lees meer...
      7,49