Louis van Gaal, Robert Heukels - LvG

De trainer en de totale mens


'Ik accepteer alles wat bij het leven hoort.'

Louis van Gaal

Bijna dertig jaar was Louis van Gaal coach in het mondiale topvoetbal. We kennen zijn successen, zijn markante optreden, de beeldvorming. LvG is zijn eigen verhaal, van binnenuit, aan de hand van ongekend open getuigenissen van vele mensen met wie hij intensief samenwerkte.

Twintig nationale en internationale kopstukken uit de voetbalwereld komen aan het woord over hun ervaringen met Van Gaal. Robin van Persie, Erik ten Hag, Arjen Robben, Uli Hoeneß, Pep Guardiola en Wayne Rooney spreken over successen en dieptepunten.

Louis van Gaal vertelt zelf over zijn keuzes, over waar hij trots op is en over de fouten die hij maakte. Hij spreekt over zijn tijd bij Ajax, FC Barcelona, AZ, en voor het eerst over Bayern München, Oranje, Manchester United en de fluwelen revolutie van Cruijff. Over zijn visie, zijn ontwikkeling als trainer en de toekomst van het voetbal. Maar ook spreekt hij openhartig over het leven, de liefde en de dood. LvG biedt een unieke blik achter de schermen bij een van de meest succesvolle trainers ter wereld.


Het boek lvg van Louis van Gaal, Robert Heukels is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,99 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Louis van Gaal, Robert Heukels boeken - LvG
ISBN 9789046826683
PAGINA’S 288
VERSCHENEN 12-05-2020
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Nieuw Amsterdam

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,99
Bestel