Marc Josten, Rob Smits - Gezichtsverlies

Dit is het derde boek in de thrillerreeks waarin de knappe speurneus Denise de Jong centraal staat. De twee mannelijke schrijvers van deze succesvolle reeks verplaatsen zich opnieuw overtuigend in hun even scherpzinnige als aantrekkelijke vrouwelijke hoofdpersoon Denise.

 

Het is opnieuw een spannende thriller geworden. In dit boek gaat het er bikkelhard aan toe. Een verkoold lichaam wordt gevonden en via een klein beetje DNA geïdentificeerd als het stoffelijk overschot van de jonge Janice Feenstra. Het officiële onderzoek naar de toedracht en de moordenaar is bij gebrek aan sporenmateriaal gesloten. De moeder van het slachtoffer wil weten wie verantwoordelijk is voor deze gruwelijke misdaad. Ze schakelt privédetective Denise de Wit in. Denise ontdekt zaken die de politie over het hoofd heeft gezien en dwingt de dader zich bloot te geven.

 

Genoeg over de plot, want anders zou deze bespreking teveel verraden. Het boek is een aanrader vanwege de kennis van zaken waarmee het geschreven is. je kunt duidelijk merken dat de schrijvers zeer goed weten hoe het er in de wereld van Justitie en politie aan toe gaat. Na drie boeken heeft heldin Denise de Wit een vaste plaats ingenomen in de Nederlandse thrillerliteratuur. Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Marc Josten, Rob Smits boeken - Gezichtsverlies

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789044528329
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 01-05-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER De Geus
LEVERING direct te downloaden

  7,49
Bestel

Andere boeken van Marc Josten, Rob Smits

  • Marc Josten - Weerwoord
    Marc Josten - Weerwoord

    In een democratie hechten we aan de vrijheid van meningsuiting. Alle meningen bij elkaar vormen de publieke opinie, een belangrijke leidraad om beleid te maken en beslissingen te nemen. Maar waar halen we de informatie vandaan die tot een afgewogen inzicht of oordeel moet leiden?…

    Lees meer...
    10,99