Moet je Lezen!

 • Joost van Kleef, Henk Willem Smits boeken
  Joost van Kleef, Henk Willem Smits - De zaak Kooistra

  Sjoerd Kooistra was de grootste horecaverpachter van Nederland. Hij was het brein achter ogenschijnlijke succesformules als De Drie Gezusters en De Skihut. Zijn vermogen werd in zijn gloriedagen geschat op 130 miljoen euro. Kooistra bezat een jacht op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jan Karski, Céline Gervais-Francelle boeken
  Jan Karski, Céline Gervais-Francelle - Mijn bericht aan de wereld

  Waarom hebben de Britten of de Amerikanen nooit de gaskamers van Auschwitz gebombardeerd? Waarom konden de treinen op weg naar de vele vernietigingskampen jarenlang ongehinderd hun bestemming bereiken? Wisten de geallieerden niet wat er gebeurde? Of wisten ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sarah Bakewell boeken
  Sarah Bakewell - How to Live

  Sarah Bakewell heeft dit boek geschreven over het leven van Michel de Montaigne. De vraag die het boek stelt is: hoe moet je leven? In 20 hoofdstukken geeft de schrijfster 20 antwoorden die zij ontleent aan de essays van Montaigne. Hoewel die essays bijna 500… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Karl Marlantes boeken
  Karl Marlantes - Matterhorn

  Karl Marlantes is in Nederland geen bekende naam. In Amerika is dat inmiddels anders. Dit enorm spannende en aangrijpende boek gaat over de oorlog in Vietnam (het speelt eind jaren ’60) die de schrijver zelf als militair heeft meegemaakt. Het is zijn eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Michael Connelly boeken
  Michael Connelly - The Lincoln Lawyer

  Het is dan inmiddels wel verfilmd, toch blijft dit boek een echte aanrader. Het knappe van dit boek zit vooral in een ijzersterk plot, boeiende hoofdpersonen (zoals de advocaat die zaken doet op de achterbank van zijn Lincoln Town Car) en de schrijftechniek.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Simon Winchester boeken
  Simon Winchester - Krakatoa

  Simon Winchester schreef een spannend boek (in het Engels) over de uitbarsting van de vulkaan de Krakatau op 27 augustus 1883. Krakatau was een vulkanisch eiland tussen Java en Sumatra. Door de enorme explosie die zo ongeveer het complete eiland de atmosfeer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Martin Bossenbroek boeken
  Martin Bossenbroek - De Boerenoorlog

  De jury van de Libris Geschiedenis Prijs omschreef het boek als „origineel, meeslepend en uitmuntend geschreven.” Boeken over de Eerste en Tweede Wereldoorlog zijn er in overvloede, maar een echt goed boek over de Boerenoorlog, de oorsprong van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Typex boeken
  E-book
  Typex - Rembrandt

  Dit mooie cadeauboek over Rembrandt is een zogenaamde graphic novel, een zeer fraai getekende roman dus. Onderwerp is Rembrandt, Nederlands grootste schilder. Op het hoogtepunt van zijn roem is Rembrandt gehuwd met Saskia, de liefde van zijn leven. Hij… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Blaine Harden boeken
  E-book
  Blaine Harden - Vlucht uit kamp 14

  Dit boek moet je lezen. Het gaat om een verhaal dat zich nu afspeelt, niet in een of ander ver verleden. Het is het intens trieste, onvoorstelbare verhaal van een jongen die opgroeit in een Noord-Koreaans concentratiekamp. Shin Dong-Hyuk is nu een jonge man.… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Dale Carnegie boeken
  E-book
  Dale Carnegie - Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt

  Dit is de Nederlandse vertaling van het enige boek dat je hoeft te lezen over hoe je in je persoonlijke en zakelijke leven succesvol kunt zijn. “How to Win Friends and Influence People” verscheen voor het eerst in 1936. Het boek is nog steeds een… (E-book)

  Lees meer...
  14,99