Patricia Snel - De jacht

Bescherm de door keiharde criminelen bedreigde olifanten in Afrika en lees dit spannende boek. Ik leg het zo dadelijk uit, maar door elk exemplaar dat u koopt, gaat er geld naar de bescherming van de olifanten in Afrika. En die hebben dat hard nodig.

 

Iets meer dan een jaar na de komst van haar derde boek De Expat heeft Patricia Snel haar nieuwste boek De Jacht gepubliceerd. Haar trouwe fan Jaap Jongbloed sprak terecht veel lovende woorden tijdens de boekpresentatie. 

 

Voor dit spannende verhaal bezocht Patricia het Afrikaanse land Congo, waar ze zich heeft ondergedompeld in de criminele wereld van de illegale ivoorhandel. En dat zijn geen lieverdjes. Let op: van elk verkocht boek gaat er 2,50 euro naar de olifantenbescherming van het Wereld Natuur Fonds!

 

Journaliste Eva gaat voor een reportage voor Global Travel Magazine naar Congo. Ze logeert nabij Kinshasa, op het landgoed van de rijke familie Du Bonnet. Op het jaarlijkse jachtfeest, georganiseerd voor de high society, krijgt Eva schokkende informatie doorgespeeld van een man met de boodschap dat niets is wat het lijkt. Aanvankelijk begrijpt ze niet wat ze ermee moet. Wanneer deze man niet veel later wordt vermoord, raakt Eva al snel betrokken in een netwerk van corruptie, misdaad en leugens. Wie kan ze nog vertrouwen in haar zoektocht naar de waarheid?Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Patricia Snel boeken - De jacht

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789048818860
VERSCHENEN 15-04-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Mistral
LEVERING direct te downloaden

  7,99
Bestel