René Raaijmakers - De architecten van ASML

Het Nederlandse bedrijf ASML is uitgegroeid tot absolute wereldleider in de markt voor wafersteppers. Blinde ambitie, bravoure en lef liggen ten grondslag aan deze prestatie. Onafhankelijk techniekjournalist René Raaijmakers beschrijft de spannende route naar succes in dit boek over de turbulente ontstaansgeschiedenis van ASML. Deze uitgave gaat uitgebreid in op alle technologische ontwikkelingen bij ASML en is voorzien van foto's en illustraties.

Van De architecten van ASML is ook een verkorte managementeditie verkrijgbaar met de titel De geldmachine - De turbulente jeugd van ASML. Alle informatie in De geldmachine - De turbulente jeugd van ASML staat ook in De architecten van ASML.

'Dit kunnen we winnen' - ASML-ingenieur Frans Klaassen als hij in 1985 voor het eerst machines van de concurrentie ziet.

'Als we wat willen bereiken, dan kost het gewoon geld. Klaar.' - Gjalt Smit, eerste directeur ASML, over zijn kostbare strategie.

'We laten ons niet naaien en we zijn geen moeder Teresa' - ASML-cfo Gerard Verdonschots reactie als Samsung hem onder druk zet om te zakken in prijs.


Het boek de architecten van asml van René Raaijmakers is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 49,00 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
René Raaijmakers boeken - De architecten van ASML
ISBN 9789082579826
PAGINA’S 640
VERSCHENEN 15-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Techwatch Books

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
49,00
Bestel

Andere boeken van René Raaijmakers

  • René Raaijmakers - De geldmachine
    René Raaijmakers - De geldmachine

    Slimme ingenieurs op Philips' Natuurkundig Laboratorium ontwikkelen begin jaren zeventig als eerste in de wereld de waferstepper, een machine die ze vergelijken met een drukpers voor geld. Naderhand groeit spin-off ASML uit tot de absolute wereldleider in de markt voor…

    Lees meer...
    34,50