Ruud ten Wolde - Ziek gelukkig

Waarderen kun je leren


Deze bestseller is een echte aanrader, het is een inspirerend en bij vlagen hilarisch boek over geluk zoeken en vinden, ongeacht je omstandigheden.

 

Ruud ten Wolde heeft het allemaal voor elkaar: een gewilde baan bij de televisie, een mooi huis in Amsterdam, een leuke relatie, twee Instagrammable katten en een fijn sociaal leven. O ja, en hij heeft kanker. Voor de derde keer. Ondanks zijn ziekte weet hij toch geluk te vinden in zijn leven. Hoe doet hij dat?

 

In ‘Ziek Gelukkig’ deelt Ruud zijn ervaringen over ziek en gezond zijn, soms pijnlijk en ontroerend, maar bovenal positief en vol levenslust, op zijn eigen onnavolgbare wijze. Hij vertelt wat hij geleerd heeft door zijn ziekte zodat ook jij geluk kunt vinden, wat je omstandigheden ook zijn.


Het boek ziek gelukkig van Ruud ten Wolde is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,99 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Ruud ten Wolde boeken - Ziek gelukkig
ISBN 9789400513938
PAGINA’S 248
VERSCHENEN 19-10-2021
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Lev.

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,99
Bestel

Andere boeken van Ruud ten Wolde

  • Ruud ten Wolde - Ziek gelukkig
    Ruud ten Wolde - Ziek gelukkig

    Inspirerend en bij vlagen hilarisch boek over geluk vinden, ongeacht je omstandighedenRuud heeft het allemaal voor elkaar: een gewilde baan bij de televisie, een mooi huis in Amsterdam, een leuke relatie, twee Instagrammable katten en een fijn sociaal leven. O ja, en hij heeft…

    Lees meer...
    12,99