SUPER BOEIEND!

 • De Bosatlas

  Echt een prachtig cadeau en bovendien boordevol informatie. Misschien ken je deze bijzondere Bosatlas al, hij hoort bij de VPRO tv-serie. Er zijn all bijna 30.000 exemplaren van deze speciale editie verkocht! •Alles over Nederland: van klimaatverandering tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Samira Bouchibti boeken
  Samira Bouchibti - De islam, de moslims en ik

  'De islam, de moslims en ik' is een openhartig boek, waarin Samira Bouchibti op fascinerende en intieme wijze vertelt over haar jeugd als Marokkaanse immigrant in Nederland en over het leven van haar ouders hier en in Marokko. In het verlengde van deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Alexander Waugh boeken
  Alexander Waugh - De Wittgensteins

  Het boek beschrijft de lotgevallen van deze onvoorstelbaar rijke Oostenrijkse familie in de 20ste eeuw. En wat een familie was dat! Ze wonen in een schitterend stadspaleis in Wenen. Er zijn acht kinderen, drie zoons plegen zelfmoord, een zoon (Ludwig, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Guus Luijters boeken
  Guus Luijters - In memoriam

  Guus Luijters en Aline Pennewaard (beeldredactie) zijn op zoek gegaan naar de namen en achtergronden van de in de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers gedeporteerde en vermoorde Joodse, Roma en Sinti kinderen. In de jaren 1942-1945 kwam de Jodenvervolging in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Herman Koch boeken
  Herman Koch - Geachte heer M.

  In Geachte heer M. - het langverwachte nieuwe boek van Herman Koch - had de eens zo gevierde schrijver M. zijn grootste succes met een roman over de geruchtmakende verdwijning van Jan Landzaat. Deze leraar geschiedenis verdween na een korte affaire met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Martin Bril boeken
  E-book
  Martin Bril - De kleine keizer

  Martin Brill is helaas alweer enige tijd geleden overleden maar het blijft een plezier om hem te lezen en te herlezen. Dit boekje over Napoleon maakt duidelijk waarom hij zo geliefd was. Zijn schrijfstijl is zeer toegankelijk en persoonlijk. Voor Napoleon had… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Roelof van Gelder boeken
  E-book
  Roelof van Gelder - Naar het aards paradijs

  Expeditie De ontdekker van Paaseiland was geen zeeman, maar een gepromoveerd jurist. Toch besloot hij een expeditie te ondernemen op zoek naar het Onbekende Zuidland, een groot en mythisch continent in de Stille Oceaan. Voor het geld hoefde hij het niet te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99