SUPER BOEIEND!

 • Samira Bouchibti boeken
  Samira Bouchibti - De islam, de moslims en ik

  'De islam, de moslims en ik' is een openhartig boek, waarin Samira Bouchibti op fascinerende en intieme wijze vertelt over haar jeugd als Marokkaanse immigrant in Nederland en over het leven van haar ouders hier en in Marokko. In het verlengde van deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • roy f. baumeister boeken
  roy f. baumeister - Willpower

  (Nog niet vertaald, het boek is in het Engels.) Alles draait om wilskracht. Want willen is kunnen. Nu is er iets bijzonders aan wilskracht: ieder mens heeft het, maar voor ons allen geldt: we moeten er zuinig op zijn. Want wilskracht hebben we niet onbeperkt,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Guus Luijters boeken
  Guus Luijters - In memoriam

  Guus Luijters en Aline Pennewaard (beeldredactie) zijn op zoek gegaan naar de namen en achtergronden van de in de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers gedeporteerde en vermoorde Joodse, Roma en Sinti kinderen. In de jaren 1942-1945 kwam de Jodenvervolging in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Roelof van Gelder boeken
  E-book
  Roelof van Gelder - Naar het aards paradijs

  Expeditie De ontdekker van Paaseiland was geen zeeman, maar een gepromoveerd jurist. Toch besloot hij een expeditie te ondernemen op zoek naar het Onbekende Zuidland, een groot en mythisch continent in de Stille Oceaan. Voor het geld hoefde hij het niet te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Martin Bril boeken
  E-book
  Martin Bril - De kleine keizer

  Martin Brill is helaas alweer enige tijd geleden overleden maar het blijft een plezier om hem te lezen en te herlezen. Dit boekje over Napoleon maakt duidelijk waarom hij zo geliefd was. Zijn schrijfstijl is zeer toegankelijk en persoonlijk. Voor Napoleon had… (E-book)

  Lees meer...
    7,99