Syp Wynia - Tegen de onzin

Syp Wynia begon in 2019 met Wynia’s Week, een onafhankelijk digitaal weekblad met artikelen en opiniestukken op het gebied van politiek, economie, maatschappij en cultuur. Naast Wynia’s eigen artikelen, vlogs en podcasts bevat Wynia’s Week ook bijdragen van andere prominente auteurs.

Dit boek bevat de meest spraakmakende artikelen die Syp Wynia zelf schreef: van immigratie en gasverbod tot de houdbaarheidsdatum van Mark Rutte.

Syp Wynia werkte als journalist in Groningen, Den Haag en Brussel. Hij was gedurende twee decennia politiek commentator en economisch columnist van weekblad Elsevier. Hij leidt nu zijn eigen mediabedrijf.


Het boek tegen de onzin van Syp Wynia is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,50 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Syp Wynia boeken - Tegen de onzin
ISBN 9789461852601
PAGINA’S 260
VERSCHENEN 23-01-2020
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Blauwburgwal

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,50
Bestel

Andere boeken van Syp Wynia

 • Syp Wynia - Vervlogen visioenen
  Syp Wynia - Vervlogen visioenen

  VERVLOGEN VISIOENEN Het begon zo opgewekt, de Europese eenwording. Maar gaandeweg worden steeds vaker dreigementen gebruikt om de overdracht van macht en geld aan Brussel te verkopen: de welvaart verdwijnt, met de vrede is het gedaan. Intussen vertilt de Europese Unie zich. Zij…

  Lees meer...
  16,95
 • Syp Wynia - Achter de dijken
  Syp Wynia - Achter de dijken

  Achter de dijken Een kleine geschiedenis van het moderne Nederland Veel Nederlanders zien het niet, maar hun land is helemaal niet zo gewoon. Buitenlanders zijn verbaasd over zaken die hier 'normaal' worden gevonden. Syp Wynia kijkt naar zijn land met het oog van zo'n…

  Lees meer...
  14,95