Tonny Berentsen, Sierk Buwalda, Dietmar Baars, Marcel Wurster, Arne Dijkstra, Vincent van Keulen - Elementen

De Kromme Dissel


Na het grote succes van zijn eerste boek heeft Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel een prachtig tweede kookboek uitgebracht: Elementen.

 

Het beroemde restaurant is gevestigd in een monumentale boerderij in het Gelderse Heelsum als onderdeel van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland en beschikt al 43 jaar onafgebroken over een Michelin ster: een Nederlands record.

 

Elementen is geschreven onder auspiciën van chef-kok Tonny Berentsen, die al 12 jaar de baas is in de keuken, en souschef Sierk Buwalda. Dit prominente gastronomische duo, op zondagochtend 9 juni te gast bij Business Class van Harry Mens, neemt zijn lezers mee op een bijzondere culinaire reis. Althans, dat zeggen ze zelf. Maar met zo’n staat van dienst is het moeilijk tegensputteren.

 

Het doel van het boek is om de lezer inkijk te geven in de keuken van het toprestaurant en om keukenprinsen- en prinsessen te helpen koken met enkel de beste, puurste en eerlijkste producten van de markt.

 

Gastronoom en amateur-keukenprins De Boekenbal was regelmatig te gast bij De Kromme Dissel, inclusief overnachting, en kan dit boek daarom van harte aanraden. De recepten die ik tot nu toe heb uitgeprobeerd, waren tongstrelend (al zal het nooit kunnen tippen aan een bezoekje aan het restaurant zelf). Het werk is prachtig geïllustreerd met afbeeldingen van fotograaf Guido de Visser.Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Tonny Berentsen, Sierk Buwalda, Dietmar Baars, Marcel Wurster, Arne Dijkstra, Vincent van Keulen boeken - Elementen
ISBN 9789490321055
PAGINA’S 220
VERSCHENEN 25-10-2012
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER VIS Books

TIJDELIJK UITVERKOCHT

Dit boek is tijdelijk uitverkocht. Vul uw e-mail adres in om bericht te krijgen zodra het boek leverbaar is.

E-mail adres:


27,50

De genoemde prijs is een indicatie.