Werner Herzog - Ieder voor zich en God tegen allen

Herinneringen


Wie is Werner Herzog? Wie is de man die voor zijn films op alle continenten zijn leven riskeerde, voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen?

Dit boek vertelt over opgroeien op het Beierse platteland en liften naar Soedan, over bijklussen voor de NASA, voor rodeo’s en als wapensmokkelaar, over het realiseren van grootse filmproducties voor minimale budgetten, over ongelukken en de altijd dreigende dood – hepatitis, auto’s die over de kop slaan, een storm op vierduizend meter hoogte in de Andes, Klaus Kinski die op de set van Fitzcarraldo wild om zich heen schiet.

Ieder voor zich en God tegen allen, dat verschijnt rond de tachtigste verjaardag van Werner Herzog, beschrijft een leven vol avonturen en grenservaringen, alsof zijn leven Herzogs beste film is.


Het boek ieder voor zich en god tegen allen van Werner Herzog is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 26,99 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Werner Herzog boeken - Ieder voor zich en God tegen allen
ISBN 9789029541060
PAGINA’S 368
VERSCHENEN 22-09-2022
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER De Arbeiderspers

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
26,99
Bestel

Andere boeken van Werner Herzog

  • Werner Herzog - Ieder voor zich en God tegen allen
    Werner Herzog - Ieder voor zich en God tegen allen

    Wie is Werner Herzog? Wie is de man die voor zijn films op alle continenten zijn leven riskeerde, voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen?Dit boek vertelt over opgroeien op het Beierse platteland en liften naar Soedan, over bijklussen voor de NASA, voor rodeo’s en als…

    Lees meer...
    15,99