Adjiedj Bakas - Vermetel Leven met lef

Memoires & managementlessen


Adjiedj Bakas (1963) is de gelauwerde ‘Visionair des Vaderlands’ (Telegraaf), ‘Trendwatcher des Vaderlands’ (NRC), ‘Vooruitblikkoning’ (Volkskrant) en ‘Paradijsvogel die vaak gelijk heeft’ (GeenStijl). Met 1 miljoen verkochte boeken en een voortgaande stroom van 100.000 verkochte boeken op jaarbasis, tienduizenden volgers op sociale media en drukbezochte en veelgeprezen inspiratielezingen voor 200.000 mensen per jaar, is hij een invloedrijk man. Hij is al jaren een van de 100 belangrijkste mediapersoonlijkheden (Nederlands Media Netwerk), een van de 25 meest creatieve Nederlanders (Sprout) en een van de 50 meest invloedrijke Nederlanders rond de 50 (Management Team).

Wie is Adjiedj Bakas? Hoe kon deze zoon uit een eenvoudig onderwijzersgezin vanuit het Surinaamse rijstdistrict Nickerie opstomen naar zo’n toppositie? Wat drijft hem? Wie zijn zijn steunpilaren en vertrouwelingen? Waar komen zijn passie en drive vandaan? Wat is zijn toekomstvisie? Hoe ging hij met tegenslagen en groot verdriet in zijn leven om? Hoe vond hij zichzelf weer uit na getroffen te zijn door twee hersenbloedingen? Hoe combineert hij zijn carrière met zijn intense liefdesleven? Waar komt zijn leergierigheid vandaan? Hoe creëerde hij een portable identiteit die probleemloos divers is, en wars van de door hem zo verfoeide identiteitspolitiek? Hoe denkt en werkt deze erudiete, bereisde, mysterieuze en diep spirituele vrijdenker? Wat kunnen managers leren van zijn levenswijsheid, dwarsdenken en omdenken?

“Adjiedj Bakas is certainly the most glamorous person who ever graced the stage in Africa.” (Oluseye Awojobi, ceo Chartered Institute of Bankers of Nigeria, CIBN)

“This guy rocks on stage!” (Yuri van der Geest, Singularity University)

“Adjiedj is voor mij een geweldige inspirator.” (Mickey Huibregtsen, auteur van het boek ‘Management Made Simple’ en voormalig managing partner van Mc Kinsey Europa)

“Ik citeer deze visionaire man met graagte en instemming.” (Jan Peter Balkenende)

“Hij heeft zo vaak gelijk.’’ (Frits Bolkestein)

“Adjiedj is de vrolijke buitenboordmotor van ondernemend Nederland.” (Hans de Boer, VNO-NCW)

“Onze toekomstidealen vormen een perfecte synthese.” (Futuroloog Prof dr Wim de Ridder)

“Met zijn toekomstvisie komt ondernemend Nederland heel ver.” (Hans Biesheuvel, ONL)

“Ik waardeer zijn mededogen met de verliezers van de vooruitgang.” (Jan Marijnissen)


Het boek vermetel leven met lef van Adjiedj Bakas is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Adjiedj Bakas boeken - Vermetel Leven met lef
ISBN 9789491932533
PAGINA’S 200
VERSCHENEN 29-11-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Dexter

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel

Andere boeken van Adjiedj Bakas

 • Adjiedj Bakas - Visie & Trends 2020
  Adjiedj Bakas - Visie & Trends 2020

  2020 is volgens de Chinezen het Jaar van de Rat. De rat staat voor Chinezen symbool voor welvaart en overvloed. Omdat ratten zich snel reproduceren, aanbidden Chinezen vaak de rat als ze hun kinderwens vervuld willen zien. Of we in 2020 na een periode van baarstaking weer gaan…

  Lees meer...
    9,95
 • Adjiedj Bakas - Megatrends China
  Adjiedj Bakas - Megatrends China

  Iedere Nederlandse ondernemer krijgt de komende tijd op een of andere manier te maken met China. Zoals de 20e eeuw de Amerikaanse Eeuw was, wordt de 21e eeuw de Chinese Eeuw. De meeste megatrends zijn daarom ook Chinese megatrends. Dit populair-wetenschappelijke boek brengt in…

  Lees meer...
  24,95
 • Adjiedj Bakas - Kopzorg
  Adjiedj Bakas - Kopzorg

  Volgens Mind, het vroegere Fonds Psychische Gezondheid, hebben in Nederland op dit moment zo'n 3 miljoen mensen last van psychische klachten. Het gaat hier om een grotere groep dan alleen de mensen met een gediagnostiseerd ziektebeeld. Het CBS meldt dat er jaarlijks bijna 1,5…

  Lees meer...
  15,99