Levenslessen

 • Eddy Veerman boeken
  Eddy Veerman - Lucky shot

  Van oorlogsdrama naar Paralympische droom "Het leger in?" Hester van de Kuilen gruwt bij de gedachte. "Ik heb je niet gebaard om jezelf overhoop te laten schieten." Maar zoon Marc moet en zal als militair op missie. Naar oorlogsgebied in Afghanistan. 12… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • T. Terzani boeken
  T. Terzani - Het einde als begin

  De Italiaanse journalist en schrijver Tiziano Terzani werd geboren in Florence in 1938. Zijn rijke en boeiende leven is door zijn werk als correspondent voor het Duitse blad Der Spiegel nauw verweven met de wereldgeschiedenis. Terzani verblijft van 1972 tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Antoine Bodar boeken
  Antoine Bodar - Geborgen in traditie

  Antoine Bodar beschouwt de rol van traditie in de huidige tijd.Dit is het moment om ons af te vragen in welke traditie we staan en of die wellicht troost in bange dagen kan verschaffen. Traditie betekent immers verbinding met het verleden –collectief én… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,99
 • Dirk Zeelenberg boeken
  Dirk Zeelenberg - Niet bepaald een succesverhaal

  Weinig mensen kennen mijn hele verhaal. Ik heb het opgeschreven in dit boek. Een open boek, ik laat niets weg. Zonder mezelf te sparen, vertel ik mijn worstelingen, obstakels en missers. Over afwijzingen, teleurstellingen, financiële drama's en presteren in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Dirk De Wachter boeken
  Dirk De Wachter - De wereld van De Wachter

  Toegankelijke analyse van wereldproblemen Onze wereld is niet dezelfde als die van gisteren. Tussen de stortvloed aan beeld en geluid, de digitale wereld en de dreiging van terrorisme kijkt de moderne mens in de spiegel, en vindt daar enkel zichzelf. Hoe gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dirk de Wachter boeken
  Dirk de Wachter - Borderline times

  De wereld door de bril van psychiater Dirk De Wachter We leven in borderlinetijden. In de psychiatrie is borderline vandaag met voorsprong de vaakst gestelde diagnose. Bovendien is de lijn tussen patiënten en niet-patiënten flinterdun. Zijn wij collectief op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Thera Coppens boeken
  Thera Coppens - Suzanne en Edouard Manet

  Suzanne en Edouard Manet vertelt over de liefde tussen de Nederlandse pianiste Suzanne Leenhoff en de schilder Edouard Manet.Als jong meisje reist Suzanne op aanraden van Franz Liszt in 1847 naar Parijs om daar haar pianostudie voort te zetten. Ze geeft er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Charles Lewinsky boeken
  Charles Lewinsky - Terugkeer ongewenst

  Charles Lewinsky Charles Lewinsky is voor bekend als schrijver van Het lot van de familie Meijer en De verborgen geschiedenis van Courtillon. Wat veel mensen niet weten is dat hij jarenlang heeft gewerkt als dramaturg, regisseur en redacteur, hij schrijft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Javier Marías boeken
  Javier Marías - Verliefden

  Toen en nu Elke ochtend ziet Maria een echtpaar in een café waar ze ontbijt. De man, Miguel, wordt vermoord en laat de vrouw achter. Maria maakt kennis met de vrouw. Later, als de twee bij Maria thuis zijn, komt een vriend van de vermoorde echtgenoot langs:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Will Gompertz boeken
  Will Gompertz - Dat kan mijn kleine zusje ook

  Waarom is moderne kunst wat het is, waarom wordt een onopgemaakt bed als kunst tentoongesteld? Waarom is een uitvergroot roze opblaasbaar varken zo verrekte veel geld waard? Elke museumbezoeker vraagt het zich wel eens af: is dit kunst? Is dit echt zo veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99