SUPER BOEIEND Top10

 • Leon de Winter boeken
  Leon de Winter - Stad van de honden

  Voor dit boek is nog geen omschrijving beschikbaar. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (, ISBN 9789050188968): Deze dikke pil is een van de meesterwerken van de vorige eeuw – een breed opgezet epos over de Russische Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 1
  21,99
 • Ferdinand von Schirach boeken
  Ferdinand von Schirach - Misdaad, schuld, straf

  Drie klassiekers van de grootmeester van het korte misdaadverhaal, nu samen in één band. Zo’n tien jaar geleden maakte Ferdinand von Schirach furore met zijn sensationele prozadebuut Misdaden. Vanuit zijn ervaring als strafadvocaat vertelt hij in dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 2
  27,99
 • Leon de Winter boeken
  Leon de Winter - Het lied van Europa

  Een prikkelende en uitdagende roman over de grote vragen van onze tijd. Het is 2047. Nico Levi wordt verantwoordelijk gehouden voor bloedige opstanden in West-Europa. Zijn populaire blog zou 'desinformatie' en 'haatpraat' hebben verspreid. De overheid jaagt op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 3
  24,99
 • Maurice de Hond boeken
  Maurice de Hond - Wie bang is krijgt ook klappen

  Maurice de Hond (1947) ging van gevierd en veelgevraagd, zakenman, politiek adviseur, opiniepeiler, technologie-expert en alom Bekende Nederlander naar, in ieder geval wat de media betreft, een soort paria. In dit openhartige boek blikt hij terug. Daarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 4
  25,00
 • Lionel Shriver boeken
  Lionel Shriver - Tot de dood ons scheidt

  Voor dit boek is nog geen omschrijving beschikbaar. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (, ISBN 9789050188968): Deze dikke pil is een van de meesterwerken van de vorige eeuw – een breed opgezet epos over de Russische Tweede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 5
  17,50
 • Pieter Sijpersma boeken
  Pieter Sijpersma - Hans Wiegel

  In ‘Hans Wiegel’ beschrijft Pieter Sijpersma het roerige leven van een van de meest talentvolle én meest controversiële politici van na de Tweede Wereldoorlog: Hans Wiegel. Er zijn weinig politici die hun stempel zozeer op de vaderlandse politiek hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 6
  39,99
 • John Le Carre boeken
  John Le Carre - De duiventunnel

  U weet waarschijnlijk dat John le Carré niet de echte naam is van deze beroemde schrijver en voormalige spion. David Cornwell, zoals hij in werkelijkheid heet, kent niemand. Maar als John le Carré kent de hele wereld hem van zijn boeken, televisie series en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 7
  20,99
 • Bas Soetenhorst, Jeroen Wester boeken
  Bas Soetenhorst, Jeroen Wester - De kraak van het Slotervaartziekenhuis

  Een verbijsterende reconstructie Machtsmisbruik, zelfverrijking, overspel en verraad. Het gemeentelijke socialistische Slotervaartziekenhuis wordt na jarenlange financiële ellende in 2006 het eerste geprivatiseerde ziekenhuis van Nederland. Vanaf dat moment… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 8
  19,95
 • De bosatlas van het cultureel erfgoed

  Een ideaal boek om cadeau te geven! De Bosatlas van het Cultureel Erfgoed is net nieuw. En als je het boek nu bestelt, kost het geen €119,95 maar € 99,95. Dus een korting van 2 tientjes. Wat krijg je daarvoor in huis? Een boek dat laat zien wat Nederland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 9
  99,00