SUPER BOEIEND Top10

 • Maurice de Hond boeken
  Maurice de Hond - Wie bang is krijgt ook klappen

  Maurice de Hond (1947) ging van gevierd en veelgevraagd, zakenman, politiek adviseur, opiniepeiler, technologie-expert en alom Bekende Nederlander naar, in ieder geval wat de media betreft, een soort paria. In dit openhartige boek blikt hij terug. Daarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 1
  25,00
 • Teun Toebes boeken
  Teun Toebes - VerpleegThuis

  'Een hartenkreet van een jonge zorgvernieuwer' Op 21-jarige leeftijd maakte Teun Toebes de gedurfde keuze om op de gesloten afdeling van een verpleeghuis te gaan wonen. Niet alleen om te ervaren hoe de zorg voor mensen met dementie verbeterd kan worden, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 2
  21,99
 • Lionel Shriver boeken
  Lionel Shriver - Tot de dood ons scheidt

  Voor dit boek is nog geen omschrijving beschikbaar. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (, ISBN 9789050188968): Deze dikke pil is een van de meesterwerken van de vorige eeuw – een breed opgezet epos over de Russische Tweede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 3
  22,99
 • Mark Koster boeken
  Mark Koster - De Mol

  In dit familie-epos schetst Mark Koster aan de hand van vier generaties De Mol hoe één familie nu al decennialang bepaalt wat wij aan nieuws, muziek en vermaak krijgen voorgeschoteld.Van Medisch Centrum West tot Big Brother, van Koffietijd tot The Voice en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 4
  24,99
 • Pieter Sijpersma boeken
  Pieter Sijpersma - Hans Wiegel

  In ‘Hans Wiegel’ beschrijft Pieter Sijpersma het roerige leven van een van de meest talentvolle én meest controversiële politici van na de Tweede Wereldoorlog: Hans Wiegel. Er zijn weinig politici die hun stempel zozeer op de vaderlandse politiek hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 5
  39,99
 • Victor Mids, Oscar Verpoort boeken
  Victor Mids, Oscar Verpoort - Mindf*ck

  Victor Mids en Oscar Verpoort geven voor het eerst de geheimen prijs achter hun spectaculaire tv-programma MINDF*CK. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geven zij een uniek inkijkje in de werking van je brein. Met deze 101… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 6
  24,95
 • John Le Carre boeken
  John Le Carre - De duiventunnel

  U weet waarschijnlijk dat John le Carré niet de echte naam is van deze beroemde schrijver en voormalige spion. David Cornwell, zoals hij in werkelijkheid heet, kent niemand. Maar als John le Carré kent de hele wereld hem van zijn boeken, televisie series en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 7
  20,99
 • Bas Soetenhorst, Jeroen Wester boeken
  Bas Soetenhorst, Jeroen Wester - De kraak van het Slotervaartziekenhuis

  Een verbijsterende reconstructie Machtsmisbruik, zelfverrijking, overspel en verraad. Het gemeentelijke socialistische Slotervaartziekenhuis wordt na jarenlange financiële ellende in 2006 het eerste geprivatiseerde ziekenhuis van Nederland. Vanaf dat moment… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 8
  19,95
 • De bosatlas van het cultureel erfgoed

  Een ideaal boek om cadeau te geven! De Bosatlas van het Cultureel Erfgoed is net nieuw. En als je het boek nu bestelt, kost het geen €119,95 maar € 99,95. Dus een korting van 2 tientjes. Wat krijg je daarvoor in huis? Een boek dat laat zien wat Nederland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 9
  99,00