Moet je Lezen!

 • Werner Herzog boeken
  Werner Herzog - Ieder voor zich en God tegen allen

  Wie is Werner Herzog? Wie is de man die voor zijn films op alle continenten zijn leven riskeerde, voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dit boek vertelt over opgroeien op het Beierse platteland en liften naar Soedan, over bijklussen voor de NASA, voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Catherine Keyl boeken
  Catherine Keyl - Oorlogsvader

  Oorlogsvader, een herinnering - Catherine Keyl Nazi’s en alles wat met de Tweede Wereldoorlog te maken had, tekenden de jeugd van Catherine Keyl. Haar vader overleefde concentratiekamp Sachsenhausen, maar liep een zwaar trauma op. Op de meest ongelegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • De Bosatlas van weer en klimaat

  Een reis door de wereld van weer en klimaat in kaarten, infographics en foto’s. In samenwerking met het KNMI De Bosatlas van weer en klimaat laat zien hoe ons weer de afgelopen decennia is veranderd en hoe het weer invloed heeft op de samenleving en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Nienke Gottenbos boeken
  Nienke Gottenbos - De Poepdokter

  Voor dit boek is nog geen omschrijving beschikbaar. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (, ISBN 9789050188968): Deze dikke pil is een van de meesterwerken van de vorige eeuw – een breed opgezet epos over de Russische Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Arnon Grunberg boeken
  Arnon Grunberg - Bij ons in Auschwitz

  Op 27 januari 1945 werd concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz bevrijd door het Rode Leger. Hier zijn minstens 1,1 miljoen mensen vermoord: mannen, vrouwen en kinderen, merendeels Joden. De meeste ooggetuigen, de gevangenen die het kamp wisten te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,99
 • Vera Stupenea boeken
  Vera Stupenea - High class date

  De jonge en aantrekkelijke Veronica Pauw wordt vermist. Haar vriendin Martine meldt de vermissing bij de politie. Rechercheur Pieter Gravemaker ontdekt al snel dat Veronica het laatst werd gezien bij High Class Dating, een relatiebemiddelingsbureau voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Arnold Karskens boeken
  Arnold Karskens - Alle pijn van de wereld

  Na veertig jaar frontverslaggeving bezoekt Dick Ricks voor de laatste maal een oorlog. Ontmoetingen met militairen en lokale mensen beschrijven hoe hij als journalist werkt in gevaarlijke gebieden. Een terugblik op zijn leven legt in deze eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Geert Schaaij boeken
  Geert Schaaij - De wolf jaagt op uw geld

  Schaaij vertelt de lezer over hoe knoeien met geld in zijn werk gaat. Het devalueren van geld heeft grote gevolgen, zo worden de armen steeds armer en tegelijkertijd waarschuwt Schaaij de rijken.In dit boek beschrijft Schaaij zijn zorgen over de spaarrekening.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jonald E.M. Bouwhuis boeken
  Jonald E.M. Bouwhuis - In alle bouwstaten

  Van het ene moment op het andere klapte alles in elkaar en was ik bijna alles kwijt. Mijn bedrijf de Bouwhuis Groep, de Bouw State fondsen, Ibiza Penthouse, House Movie, noem maar op. Op één moment was van mijn vertrouwde basis niet veel meer over.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dale Carnegie boeken
  Dale Carnegie - Hoe je vrienden maakt en mensen beinvloedt

  Dit is de Nederlandse vertaling van het enige boek dat je hoeft te lezen over hoe je in je persoonlijke en zakelijke leven succesvol kunt zijn. “How to Win Friends and Influence People” verscheen voor het eerst in 1936. Het boek is nog steeds een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95