SPRAAKMAKEND

 • Joost Rosendaal boeken
  Joost Rosendaal - De bevrijding in beeld

  Op 17 september 1944 begon Market Garden, een van de grootste militaire operaties van de Tweede Wereldoorlog. De geallieerden zouden in Duitsland snel de Rijn oversteken en nog vóór de kerst de nazi's verslaan. De grondtroepen begonnen hun opmars in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Syp Wynia boeken
  Syp Wynia - Tegen de onzin

  Syp Wynia begon in 2019 met Wynia’s Week, een onafhankelijk digitaal weekblad met artikelen en opiniestukken op het gebied van politiek, economie, maatschappij en cultuur. Naast Wynia’s eigen artikelen, vlogs en podcasts bevat Wynia’s Week ook bijdragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Kieft

  Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • J.A. de Moor boeken
  J.A. de Moor - Generaal Spoor

  Wat heeft Nederland allemaal uitgespookt in Indonesië tussen 1945 en 1949? Door de recente overwinning op de Nederlandse Staat van de nabestaanden van het bloedbad van Rawagade (een dorpje in Java) zullen veel mensen zich afvragen waarom we in ons land zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,90
 • Philip Huff boeken
  Philip Huff - Dagen van gras

  Philip Huff is een beginnende schrijver die je beslist in de gaten moet houden. Als student was hij chauffeur van Martin Bril en het lijkt erop dat hij daardoor de beslissing heeft genomen om zelf te gaan schrijven. (Zo zie je, elk studentenbaantje heeft zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hugo Reitsma boeken
  Hugo Reitsma - Boekestijn & De Wijk voorspellen de toekomst

  De makers van de populaire podcast Boekestijn & De Wijk voorspellen hoe de nieuwe wereldorde eruit zou kunnen komen te zien Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk kijken naar de grote geopolitieke opschudding van onze tijd. China en Rusland dagen de huidige orde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Hubrecht Duijker boeken
  Hubrecht Duijker - De schilders van Abcoude en het Gein

  Voor dit boek is nog geen omschrijving beschikbaar. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (, ISBN 9789050188968): Deze dikke pil is een van de meesterwerken van de vorige eeuw – een breed opgezet epos over de Russische Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Malcolm Gladwell boeken
  Malcolm Gladwell - De Bommenwerpermaffia

  ‘De Bommenwerpermaffia is een historisch what if-verhaal.’ – de Volkskrant In 1945 dwongen massale en allesverwoestende bombardementen met brandbommen op zeventig steden Japan op de knieën, waardoor een al geplande Amerikaanse invasie en daaropvolgende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nele Beyens boeken
  Nele Beyens - Els Borst

  'Een prachtig boek over een zeer bijzonder mens.' Sigrid KaagEls Borst - geboren Eilers - (1932-2014) was van 1994 tot 2002 namens D66 minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in de paarse kabinetten-Kok. Zij stond aan de basis van ons huidige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Hans Vos boeken
  E-book
  Hans Vos - Dromen

  Vier mannen van middelbare leeftijd fietsen van Amsterdam naar Rome. Tijdens de rit slaat de ik-figuur aan het mijmeren en vraagt zich af waarom hij hier - en het zover - gekomen is. Meegesleept door herinneringen aan de Stones en Wally Tax overziet hij zijn… (E-book)

  Lees meer...
    4,95