KOOKBOEKEN! Top10

 • Yvette van Boven boeken
  Yvette van Boven - Home Made Basics

  Hoe maakt u alles? En helemaal zelf? Met Yvettes kenmerkende geïllustreerde stap-voor-stapuitleg van de gerechten en sluitende receptuur gaat dit zeker lukken: van een simpele dressing tot huisgemaakte, dampend verse tortilla’s, van zelfgemaakte gnocchi van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 1
  39,99
 • Laura de Grave, Jan Bartelsman boeken
  Laura de Grave, Jan Bartelsman - De varende chef

  Vijfentwintig jaar geleden opende chef Martin met zijn vrouw Marjan een restaurant in een kleine boerderij in Giethoorn. Inmiddels heeft De Lindenhof twee Michelinsterren en is een dorp op zichzelf geworden. Met een Nationaal Park als achtertuin, aangelegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 2
  75,00
 • Manon Henzen boeken
  Manon Henzen - Koken in oorlogstijd

  Minder vlees eten, streekproducten, een eigen moestuin, fermenteren, wildplukken en koken met restjes zijn helemaal van nu. Weinig bekend is dat dit ook precies de instructies waren die de overheid vlak voor en aan het begin van de Tweede Wereldoorlog aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 3
  12,50
 • Vanja van der Leeden, Remko Kraaijeveld boeken
  Vanja van der Leeden, Remko Kraaijeveld - Indorock

  ‘Een pittige liefdesbetuiging aan Indonesië, vol met verrassende fusiongerechten zoals Balinese porchetta en romige jackfruitcury – eenmaal geproefd wil je meer. De authentiek Indonesische keuken krijgt met INDOROCK een smakelijke opfrisbeurt.’ – ELLE… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 4
  34,99
 • Yotam Ottolenghi boeken
  Yotam Ottolenghi - Flavour

  NEDERLANDSTALIGE EDITIEYotam Ottolenghi weet als geen ander hoe je groenten in de spotlight zet. Flavour combineert eenvoudige recepten voor doordeweekse avonden met opvallende gerechten voor de ontspannen weekendkok.In Flavour viert Ottolenghi de oneindige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 5
  32,00
 • Yotam Ottolenghi boeken
  Yotam Ottolenghi - Simpel

  Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn nieuwe kookboek SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 6
  32,00
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Jamie's VEG

  VEG van Jamie Oliver: simpele en heerlijke groenterecepten voor iedereen Jamie Oliver, het wereldwijde kookfenomeen, is terug! VEG staat vol supermakkelijke, gezonde, overheerlijke, toegankelijke en betaalbare groenterecepten. De gerechten van Jamie knallen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 7
  29,99
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Jamie kookt Italië

  Proef Jamie's passie voor de Italiaanse keuken: koop nu het nieuwste boek van Jamie Oliver en ontvang daarbij een kortingsvoucher van €10,- voor een van zijn Italiaanse restaurants in Nederland. Jamie Oliver keert met Jamie kookt Italië terug naar zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 8
  29,99
 • Onno Kokmeijer, Arjan Speelman, Jurriaan Geldermans boeken
  Onno Kokmeijer, Arjan Speelman, Jurriaan Geldermans - Ciel Bleu

  Dineren in Ciel Bleu is een onvergetelijke, bijna fabelachtige ervaring. Het gehele team van Ciel Bleu is dan ook vastbesloten om de gasten op een stukje hemel te trakteren. Het restaurant, op de 23ste verdieping van het prachtige Okura Hotel met een al even… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 9
  75,00
 • TASCHEN boeken
  TASCHEN - Dali. Les diners de Gala

  A reprint of Dali's surrealist cookbook, featuring all 136 recipes over 12 chapters (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 10
  69,95