Pien Wekking - Pien laat haar eten zien vol. 2

Meer dan 70 recepten voor onvergetelijke avonden


Maak diepe indruk op je gasten (en jezelf) met het nieuwste boek van Pien laat haar eten zien

 

Na het succes van haar eerste kookboek laat Pien nu nog meer eten zien, met meer dan 70 gloednieuwe, bijzondere en de allerlekkerste recepten voor onvergetelijke avonden. Verras je gasten op zo’n avond door gamba's en inktvis in pittige saus te serveren, gevolgd door zelfgemaakte ravioli met ricotta, erwtenpuree en pistachepesto. Maak het feest compleet met een espresso crème brûlée. Hoe indrukwekkend het ook klinkt en eruit ziet: niets is te moeilijk, alles is de moeite waard.

 

Dit boek is een eerbetoon aan Piens grote inspiratiebronnen: de Franse, Italiaanse en Spaanse keuken én levenshouding. Bovenal is dit boek een ode aan koken met liefde, het plezier van een mooi gedekte tafel en aan samen genieten. 

 

De liefde voor koken en eten is Pien Wekking met de paplepel ingegoten. En dus was zij altijd degene die heerlijke etentjes voor haar vrienden organiseerde. Door corona werd ze echter gedwongen haar recepten via Instagram (@pienlaathaaretenzien) te delen. En dat liep een beetje uit de hand. Ondertussen is ze meer dan 170.000 volgers en een succesvol kookboek verder. Pien woont in Amsterdam.


Het boek pien laat haar eten zien vol. 2 van Pien Wekking is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 26,99 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Pien Wekking boeken - Pien laat haar eten zien vol. 2
ISBN 9789000390731
PAGINA’S 184
VERSCHENEN 30-10-2023
DRUK 4e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Spectrum

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
26,99
Bestel

Andere boeken van Pien Wekking

  • Pien Wekking - Pien laat haar eten zien
    Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

    Voor dit boek is nog geen omschrijving beschikbaar. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (, ISBN 9789050188968): Deze dikke pil is een van de meesterwerken van de vorige eeuw – een breed opgezet epos over de Russische Tweede Wereldoorlog,…

    Lees meer...
    26,99