BEST SELLER!

 • Charlotte Dematons boeken
  Charlotte Dematons - Sinterklaas

  Beste kijklezers, Jaren geleden schreef ik Sinterklaas en de Pieten een brief met de vraag of ik bij hen langs kon komen. Ze moesten er lang over nadenken, maar toen mocht ik één week logeren op het landgoed in Spanje. Ik tekende het grote huis, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Sinterklaas zoekboek

  Gluur binnen bij de Sint en zijn ondeugende Pieten.- Een fris en toegankelijk zoekboek voor kleuters - Lekker groot formaat: ideaal voor in de klas Gluur binnen bij de Sint en zijn ondeugende Pieten. In dit boek zie je het leven zoals het is van de Sint en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Sinterklaas kijk- en zoekboek

  De periode waarin Sinterklaas in het land is, is misschien wel de spannendste tijd van het jaar voor veel peuters en kleuters. Ook Bobbi kan niet wachten. Er is heel veel te zien in zijn nieuwe kijk- en zoekboek. Ideaal in de aanloop naar 5 december. (Board book)

  Lees meer...
  13,50
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De profeet en de idioot

  Twee rivaliserende broers, corruptie op wereldniveau, en een bizarre roadtrip over de wereld in een race tegen de klok.De Zweedse nazomer van 2011. Petra, een autodidactische astrofysicus, heeft berekend dat de atmosfeer op 21 september van hetzelfde jaar,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Hendrik Groen boeken
  Hendrik Groen - Opgewekt naar de eindstreep

  Het allerlaatste dagboek van Hendrik Groen, de meest geliefde bejaarde van Nederland Voor iedereen die wil weten hoe het met Hendrik Groen gaat na zijn eerdere dagboeken Met de eerste twee dagboeken is Hendrik Groen tweevoudig winnaar van de NS Publieksprijs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Annegreet van Bergen boeken
  Annegreet van Bergen - Het goede leven

  In ‘Het goede leven’ pakt Annegreet van Bergen de draad op van haar bestseller ‘Gouden jaren’. Nederland is in korte tijd rijker geworden dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Nieuwe wetenschappelijke inzichten en technische mogelijkheden zorgden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ravelli boeken
  Ravelli - De schoonheid van de leugen

  Olivia Ravelli besluit al op jonge leeftijd om schrijfster, piloot én gelukkig te worden. Twee voornemens worden beloond. Haar eerste roman is meteen een bestseller. En als F-16 gevechtsvlieger voert ze samen met haar collega en hartsvriendin Deborah… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Gedichte gedachten

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789462971219):Zijn hele leven schrijft Jan Terlouw al gedichten. Het helpt hem bij lezingen en essays om zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Haro Kraak boeken
  Haro Kraak - Lekhoofd

  'Ik kan mijn moeder niet uitleggen wat er in mijn hoofd omgaat, wat ik zie, proef, voel en hoor. Het is alsof we in twee treinen zitten die kortstondig naast elkaar rijden, bijna op dezelfde snelheid, waardoor je, juist door de veilige kloof, ongegeneerd naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • De Bosatlas van Amsterdam

  De Bosatlas van Amsterdam De hoofdstad van Nederland in al haar facetten - Honderden kaarten, afbeeldingen en foto's - Over onder andere de stad en haar bewoners, bestuur en onderwijs, pontjes en trams en het Concertgebouw en de dancescene - Met paginavullende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95