BEST SELLER!

 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De profeet en de idioot

  Twee rivaliserende broers, corruptie op wereldniveau, en een bizarre roadtrip over de wereld in een race tegen de klok.De Zweedse nazomer van 2011. Petra, een autodidactische astrofysicus, heeft berekend dat de atmosfeer op 21 september van hetzelfde jaar,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Hendrik Groen boeken
  Hendrik Groen - Opgewekt naar de eindstreep

  Het allerlaatste dagboek van Hendrik Groen, de meest geliefde bejaarde van Nederland Voor iedereen die wil weten hoe het met Hendrik Groen gaat na zijn eerdere dagboeken Met de eerste twee dagboeken is Hendrik Groen tweevoudig winnaar van de NS Publieksprijs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bart van Es boeken
  Bart van Es - Vergeet-mij-niet

  Oxford-hoogleraar Bart van Es verliet Nederland jaren geleden, maar één verhaal uit zijn kindertijd verliet hem nooit: het verhaal van het jonge Joodse meisje Lientje dat door zijn grootouders verborgen werd gehouden voor de nazi’s. Ze voedden het meisje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Annegreet van Bergen boeken
  Annegreet van Bergen - Het goede leven

  In ‘Het goede leven’ pakt Annegreet van Bergen de draad op van haar bestseller ‘Gouden jaren’. Nederland is in korte tijd rijker geworden dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Nieuwe wetenschappelijke inzichten en technische mogelijkheden zorgden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ravelli boeken
  Ravelli - De schoonheid van de leugen

  Olivia Ravelli besluit al op jonge leeftijd om schrijfster, piloot én gelukkig te worden. Twee voornemens worden beloond. Haar eerste roman is meteen een bestseller. En als F-16 gevechtsvlieger voert ze samen met haar collega en hartsvriendin Deborah… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Gedichte gedachten

  Voor dit boek is nog geen omschrijving beschikbaar. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789462971219):Zijn hele leven schrijft Jan Terlouw al gedichten. Het helpt hem bij lezingen en essays om zijn gedachten tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Haro Kraak boeken
  Haro Kraak - Lekhoofd

  'Ik kan mijn moeder niet uitleggen wat er in mijn hoofd omgaat, wat ik zie, proef, voel en hoor. Het is alsof we in twee treinen zitten die kortstondig naast elkaar rijden, bijna op dezelfde snelheid, waardoor je, juist door de veilige kloof, ongegeneerd naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • De Bosatlas van Nederland

  In meer dan 560 pagina's met meer dan 2400 kaarten en beelden is deze bosatlas van Nederland een spectaculaire ontdekkingsreis door ons eigen land. De atlas bevat achtergrondinformatie en historische verdieping. Van fietsendiefstallen tot voedselbanken, van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  99,00
 • De Bosatlas van Amsterdam

  De Bosatlas van Amsterdam De hoofdstad van Nederland in al haar facetten - Honderden kaarten, afbeeldingen en foto's - Over onder andere de stad en haar bewoners, bestuur en onderwijs, pontjes en trams en het Concertgebouw en de dancescene - Met paginavullende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Margreet Hofland boeken
  Margreet Hofland - Bernini's waanzin

  In haar laatste boek ‘Bernini’s waanzin’ keert schrijfster Margreet Hofland terug naar de 17de eeuw in Italië. Dit is het oude Rome dat we kennen als de achtergrond van haar vorige romans. De hoofdpersonen van dit nieuwe boek zijn Bernini en Borromini,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50