THRILLER! Top 10

 • Lee Child, Andrew Child boeken
  Lee Child, Andrew Child - Het geheim

  Het Geheim is een super spannend boek van de wereldberoemde Lee Child. Ga terug in de tijd met Jack Reacher in dit 28e deel (!) van de wereldwijde bestsellerserie van Lee Child. Nu te zien als Reacher op Prime Video. 'Het geheim' van Lee en Andrew Child is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 1
  22,99
 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - V2

  De nieuwe oorlogsthriller van grootmeester Robert HarrisAan het einde van de oorlog geloofde Adolf Hitler nog stellig in een overwinning door middel van zijn nieuwste V2-raketten. Deze konden een explosieve lading van meer dan 1000 kilo met drie keer de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 2
  12,50
 • John le Carré boeken
  John le Carré - Een Erfenis van spionnen

  Met Een Erfenis van Spionnen grijpt meesterverteller John le Carré terug op zijn meest geliefde personage George Smiley en zijn bestsellers Spion aan de Muur en Edelman, Bedelman, Schutter, Spion. In een verhaal dat zindert van de spanning, de humor en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 3
  24,99
 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - De officier

  VN-Thriller van het jaar 2014 DWDD Boek van de Maand Walter Scott Prize for historical fiction 2014 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 4
  15,00
 • Gerard Spong boeken
  Gerard Spong - De breuk

  Iedereen in ons land kent Gerard Spong. Hij is één van de meest bekende strafrechtadvocaten van Nederland. Gerard verdedigde onder andere Patrick Kluivert toen deze verdacht werd van verkrachting. Ook zat Spong achter de vervolging van Wilders. Gerard heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 5
  20,99
 • Ravelli boeken
  Ravelli - Verzamelaar van verboden liefdes

  Vijftien jaar geleden ontving Rik Felderhof naar eigen zeggen een bijzondere erfenis; een dagboek met daarin de schaamteloze geschiedenis van een onverbeterlijke romanticus, kluizenaar, verzetsheld en minnaar van velen, de biseksuele monnik Peter Linders. Rik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 6
  17,95